Familien Lundgreen | Kapitel 3

Lundgreen3_1

Sidst vi forlod Tesesa, var hun midt i en meget vigtig kamp.

Lundgreen3_2

Selvom Strange er meget erfaren i magi, har Tesesa også lært en ting eller to. Det ender med at Strange taber. Strange holder sin del af aftalen, og lader Tesesa vælge hvad hun vil. Tesesa råber ham lige op i ansigtet, at han skal pakke sine ting, hans sorte magi og at han kan lave sine ungdommens-kilder selv. Og hvis han ikke kan det, må han blive gammel og grå ALENE!

Lundgreen3_3

Strange bliver meget vred, og hidkalder en forbandelse over Tesesa.

Lundgreen3_4

Men han flytter også med det samme. Nu er Tesesa alene igen sammen med Magic, og det dumme spøgelse Strange har hidkaldt over hende. Lundgreen3_5

Men ikke ret længe efter viser det sig at Magic har været drægtig med tre små killinger.

Tesesa døber dem Jarl, Coal og Sondra. Men nu, da hun har tre ekstra munde at mætte, beslutter hun sig at få sig et job. Hun begynder at arbejde indenfor medicin.

Lundgreen3_6

Hun når dog ikke at arbejde særligt meget, for det viser sig at hun er gravid!

Lundgreen3_7

Tesesa bliver meget forvirret, men hun beslutter sig at spørge Hemming, hvad hun skal gøre. Det lykkes hende at komme i kontakt med ham og han forslår, at hun skal ringe til Strange og bede ham om penge til et børneværelse.

Tesesa ringer Strange op, men med det samme han tager telefonen og høre at det er hende, så begynder han at plapre op om, at han vidste at Tesesa ville komme tilbage og at han har en vingård i Italien som han vil tage hende med til. Tesesa forklare ham, at hun ikke er interesseret, men hun har brug for penge og at hun er gravid. Strange går med til at give penge til et børneværelse, men han vil ikke have noget med barnet at gøre, hvis Tesesa heller ikke vil ha noget med ham at gøre. Strange sender selv en hånværker, og han vil selv bestemme hvordan værelset skal se ud.

Lundgreen3_8

Tesesa syntes at det er lidt kedeligt så selvom pengene er små, vælger hun at lave det lidt om.

Lundgreen3_9

Lundgreen3_10

Dagene går , Tesesas mave vokser og en skønne dag vågner hun med kraftige veer.

Lundgreen3_11

Hun når ikke at komme til hospitalet før den lille er kommet ud. En smuk lille pige! Tesesa vælger at døbe hende Trixi. Hun er nemlig sikker på at Trixi også er magiker. Men Tesesa vil ikke have, at hun opdager det før hun er klar til det. Tesesa vælger derfor at lave en hemmelig dør til hendes alkymirum.

En ny lille datter, et nyt job og tre små nye killinger. Der er meget nyt man skal holde styr på…

Læs med i næste uge og se hvordan det går med Tesesa og lille Trixi.