Familien Lundgreen | Kapitel 20

To år senere

Der er sket meget siden sidst. Hjemme hos Trixi og Jules, er børnene blevet store og er startet i skole. Arno er lidt mere indadvendt og elsker at sidde med en god bog, mens Tessa er aktiv og løber og fjoller rundt. Men selvom Tessa og Arno er meget forskellige, er de uadskillelige.

lundgreen_20_1

Trixi elsker dem begge, selvom hun ikke er biologisk mor til Arno. Hende og Jules bruger rigtig meget tid med deres børn, og søger for at de får masser af kærlighed.

lundgreen_20_2

Katten Sondra er desværre død, men dens lille killing lever videre. Den gamle hund Remo påtager sig nærmest forældrerollen for den lille kat.

lundgreen_20_3

Men den er lige så glad for den, som Trixi og Jules er for deres børn.

lundgreen_20_4

Hjemme hos Dakota, er de små snart klar til at gå fra børnehave til skole. Ed har arvet sin mors talent for musik.

lundgreen_20_5

Han elsker at sidde ved xylofonen og spille sammen med Dakota. Tristan er endelig blevet god til børn. Han elsker sine små drenge og hans lille prinsesse.

lundgreen_20_6

lundgreen_20_7

Koko er meget opmærksomhedskrævende, og Ask kan stadig bedst lide at være ude i haven. De bor stadig ude på landet, men de har begge fået arbejde i musikkarrieren. Tristan symfoni og Dakota med rock.

Tristan har desuden friet til Dakota, som sagde ja. Brylluppet er ikke blevet holdt, men det bliver nok ikke noget stort. De vil helst bare have den nærmeste familie og så en lille fest. Ja den lille familie tager det stille og roligt.

lundgreen_20_8

Drengene er flyttet fra Moonligth Falls til Starlight Shores. De kunne ikke holde ud at bo i det gamle hus. Der var bare for mange minder, og de ville desuden også videre med deres karriere. Sophia flyttede med uden at tøve. Hun var sikker på at Jack var den eneste ene, og han friede da også til hende, da de ankom. Luna var lidt mere betænksom, da Ollie spurte hende. Hun var jo lige kommet til byen. Men hun ville jo også gerne være sammen med Ollie, de var jo lige blevet kærester. Hun besluttede at sælge tivoliet og hendes hus, og flytte med. Hun fik en mindre formue for tivoliet, og den brugte hun på at købe et nyt hus til dem alle sammen.

lundgreen_20_9

De andre betalte selvfølgelig også, men det var Luna der betalte mest. Nu ejer hun en lille cafe i byen. Hende og Ollie er blevet gift og har fået en lille (varulve) pige ved navn Sanni.

lundgreen_20_10

Ollie er stadig akrobat og optræder tit i parken og på caféen. Jack er blevet rigtig berømt i byen, og optræder på de store steder. Han nyder livet som kendt, og fester natten lang.

lundgreen_20_11

Han er stadig forlovet med Sophia, men brylluppet er blevet udskudt, da Sophia venter barn. Det var hendes ønske at få det udskudt, for hun ville da gerne kunne passe kjolen.

lundgreen_20_12

Hun er blevet skolelærer, men er lige nu på barsel. Felix er også blevet mere berømt og det er ikke længere børnefødselsdage han optræder til.

lundgreen_20_13

Han havde lidt svært ved at falde til i starten. Få nye venner, finde en pige… det gik ikke så godt. Han havde simpelthen hjemve. Nu har han massere af venner og en sød kæreste ved navn Rasmine.

lundgreen_20_14

Det gamle hus er stadig Lundgreen ejendom. Familien bruger det til at samles i ved juleaften, grillfester, fødselsdage og andre komsammener. Men det meste af tiden står det tomt.

Eller det tror de da…

lundgreen_20_15

Dette var slutningen på historien om Familien Lundgreen. Vi håber at i nød at læse med og vil igen takke Maria for den fine historie.

Husk at du kan læse mange flere historier ovre på Simshistorier.