Familien Lundgreen | Kapitel 2

Sidst vi forlod Tesesa, var hun ved at gøre Strange ung igen.

Lundgreen2_1

Tesesa bliver endnu mere forelsket i den nye Strange end den gamle Strange. Tesesa fortæller, hvor meget hun holder af ham, og foreslår at de skal komme sammen.

Lundgreen2_2

Det kan Strange ikke stå for… Men der er bare en lille forhindring: ”Ungdommens kilde virker jo ikke for evigt”.

Lundgreen2_3

Så Tesesa knokler dag og nat for at lave ungdommens kilder.

Lundgreen2_4

Hun er ved at blive en alkymi zombie (hvilket hun også kom til at forvandle sig til, fordi hun var så træt…)

Lundgreen2_5

Tesesa var lige ved at spise Strange!

Lundgreen2_5

Men selvom hun var midlertidigt hjernedød, så kunne hun godt se, at det var nok ikke lige den rigtige start på et parforhold. Så hun spiste postbuddet i stedet for!

Lundgreen2_6

Imens er Magic begyndt at jage. Den kommer tit hjem med en bille eller en fugl. Tesesa forstår ikke hvorfor Magic jager så meget, den får jo nok at spise og den kan da umuligt spise alle de dyr den fanger selv.

Lundgreen2_7

Strange begynder at lære Tesesa op i magi. Tesesa syntes tit at Strange bare mumler og hun kan ikke rigtig høre hvad han siger. Men hun syntes, at hver gang han kaster en besværgelse, bliver hun endnu mere forelsket i ham. Hmmmm…

Lundgreen2_8

Tesesa får meget kvalme af alt den alkymi. Eller er det mon alkymi-kvalme? Men hvis det ikke er alkymi kvalme så er det nok bare madforgiftning.

Lundgreen2_9

En dag tager Strange hende med ud til hendes ynglings sted i haven. Tesesa forstår ikke hvad det skal til for, men lige pludselig falder Strange på knæ og frier til hende.

Lundgreen2_10

Først går Tesesa i chok og så begynder hun at tænke på, om det nu også er rigtigt. Strange opfatter at hun tøver og trækker sin tryllestav. Denne gang siger han ordene højt og tydeligt og nu forstår Tesesa det hele.

Hun skynder sig at afværge den kærligheds besværgelse han var ved at kaste.

Lundgreen2_11

Tesesa blive stik tosset. Tænk, at i al den tid har han bare gjort hende forelsket i ham med kærlighedsbesværgelser!

Lundgreen2_12

Men Strange giver ikke op. Han udfordrer hende til en magi-kamp. Hvis hun taber gifter hun sig med ham og bliver ved med at lave ungdommens kilder til ham. Hvis han taber, må hun selv bestemme hvad hun vil. Tesesa er på, hun vil ikke ende resten af livet sammen med ham.

Uha… hvem vinder? Hvad hvis Tesesa taber? Og hvad med Magic?

Få svaret i næste afsnit om Tesesa…

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”27″]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]