Familien Lundgreen | Kapitel 19

Der er sket meget siden sidst. Dakota har født. Der er ikke nogle billeder da hun var meget medtaget, men hun kom hjem fra hospitalet ved midnat (sikke et held! Sol…) med en lille Ed.

lundgreen_19_1

Dagene går og Ed og Aske bliver til tumlinger. Ed er meget lærenem og løber rundt og snakker. Han er vågen om natten, så der tager Dakota, der mest sover om dagen, ham. Om dagen kravler Aske rundt mellem planterne i haven. Tristan passer ham da han er bedst til at klare solens unådige stråler.

Dakota vil stadig ha’ en pige, men hun vil ikke værre gravid igen. Hun er blevet rædselsslagen for det! En aften sætter hende og Tristan sig ned og snakker, og en måned senere kommer lille Koko ind i familien.

lundgreen_19_2

Nu har Dakota alt hvad hun kunne drømme om. De tjener penge ved at sælge egen høst af frugter, grøntsager, æg og mælk. Det er måske ikke så meget, men det kan de leve med. Det er nok for dem.

Dakota har også været forbi resten af familien, så de kunne se de nye medlemmer. Hjemme hos Tesesa og Larry går det stille og roligt. Sophia er flyttet ind og de har lavet det gamle babyværelse om, så hende og Jack kunne få lidt privat liv.

Tesesa er gået i gang med alkymi igen, og Felix stiller glad op som forsøgskanin til hendes eksperimenter. Han håber vist stadig på at blive en troldmand i stedet for en varulv. Men der er tit bivirkninger ved drikkene. Fx var der en episode men nogle vrede bier i en flaske…

lundgreen_19_3

Eller da han uheldigvis blev til en zombie. Han var faktisk lige ved at angribe stakkels Ollie, der kom ned for at sige at aftensmaden var klar. Men heldigvis var Tesesa der, og hun stoppede ham hurtigt… ved at fryse ham til is.

lundgreen_19_4

lundgreen_19_5

Jep, is-zombie. Man fik nu alligevel lidt ondt af ham.

lundgreen_19_6

Larry holder sig stadig i form, med morgengymnastik sammen med Ollie. Men han kan nu godt mærke at han er faldet af på den, på sine gamle dage. Ligesom Jack, begynder folk også at hyre Felix og Ollie til forsamlinger og fester. Ollie er lige blevet hyret af Luna til at optræde i tivoliet, og Felix skal optræde i parken.

lundgreen_19_7

Det går rigtig godt, da Ollie varmer op for Luna, men knap så godt da de kommer hjem. Ollie havde inviteret hende med hjem, og der var Felix ved at varme op. Luna ville gerne se det, og på en eller anden måde ente Ollie med at melde sig friviligt til at lave Den Forsvindende Simmer.

lundgreen_19_8

Og endte i sine underbukser. Luna, Sophia og Jack der så på, syntes det var hylende morsomt. Bogstaveligt talt, Jack hylede som en ulv. Men så sker der noget mærkeligt. Larry, der havde taget sig en lur i gynge stolen, havde ikke givet en lyd fra sig i lang tid. Ikke engang snorken! Og så, lige så roligt at de ikke ville havde opdaget det hvis de ikke havde kigget, steg en ånd op fra ham. Et gennemsigtigt spøgelse! Sophia skriger og Tesesa kommer ved lyden. Lige tids nok til at se Manden Med Leen føre Larry til Den Anden Side.

lundgreen_19_9

Efter at Larry er forsvundet falder Tesesa om.

lundgreen_19_10

Alle tror bare at hun er gået i chok og er besvimet. Men drengenes ulve-ører hører tydeligt at hendes hjerte sætter farten ned. Jack ringer til en ambulance, som kører Tesesa på hospitalet. Hele familien samles der. Trixi, Julies, Dakota, Tristan og hendes bror Hemming. Selv de helt små, Arno, Tessa, Aske, Ed og Koko er der også. Hele familien er i CHOK, og hen over natten får de den forfærdelige nyhed. Tesesa er død af en hjerneblødning. Der var intet lægerne kunne gøre.

Et par dage efter bliver der holdt begravelse. Tesesa og Larry bliver begravet på kirkegården. Det var Hemmings beslutning. De skulle have lov til at hvile helt i fred. Sammen.

lundgreen_19_11