Familien Lundgreen | Kapitel 18

Jack, Felix og Ollie har fødselsdag og de træder ind i de voksnes rækker.

lundgreen_18_1
Ollie

lundgreen_18_2
Felix

lundgreen_18_3
Og Jack.

Trillingerne får også deres resultater på afgangsprøven den samme dag. Felix fik topkarakter, Jack gennemsnitlig og Ollie klarede lige at få nok point til at bestå.

De næste par dage prøver trillingerne at finde ud af hvad de gerne vil være. En aften sidder Ollie med computeren, Felix med avisen og Jack sover på sofaen. Lige pludselig vågner Jack. Han har fået en ide. Han vil være sanger! Han fortæller de to andre det. Ollie tjekker på computeren og finder et job til Jack som telegramsanger. Et eller andet sted skal man jo starte.

Efter et par dage får Jack allerede bestillinger på telegrammer.

lundgreen_18_4

Det går rigtig godt for Jack, og Felix og Ollie beslutter sig at de også vil arbejde i showbusiness. Et par dage senere se de sådan ud.

lundgreen_18_5

lundgreen_18_6

Tesesa syntes at det er lidt nedværdigende at Felix er blevet tryllekunstner. Hun er jo selv en rigtig heks og hun tryller jo ikke bare kort eller blomster frem. Men Felix er ligeglad, for han tjener faktisk godt på det.

Larry og Tesesa har besluttet at gå på pension. Eller rettere Larry går på pension og Tesesa bliver selvstendig alkymist. Den gamle heks er der stadig!

lundgreen_18_7

Men ulven er begyndt at sove meget på sine gamle dage…

Jack begynder at blive mere, og mere populær og får allerede sit første show tilbud. Det er på en karaoke bar, og han glæder sig!

lundgreen_18_8

Jack gir den gas på scenen og gæt hvem han møder…

lundgreen_18_9

Sophie. Hans date fra skolefesten. Efter showet falder de i snak som hurtigt ender med noget andet…

lundgreen_18_10

Tivoli er kommet til byen så de barnlige sjæle, og Ollie, tager derhen. Ollie bliver dog noget forskrækket da en lille chihuahua går amok på ham i køen. Ejeren, en ung og smuk pige kommer løbende og undskylder mange gange. Der er tivoliets ejer, Luna Rothmann. Hun er lige flyttet til byen og bor i huset overfor tivoliet. Det falder hurtigt i snak og ender i samme rutsjebane-vogn. Gad vide hvordan det ender?

lundgreen_18_11

I den anden ende af byen har Dakota fået sig noget af en overraskelse. Hun var på vej ud og malke koen da hun fandt ud af at hun er gravid! Hun ville gå ud og sige det til Tristan, men han kom ind af døren med det samme. Og han havde en grøn baby på armen. Dakota kommer staks til at tænke på Trixi og Jules lille Arno. Men det er ikke en alien, det er en plante! Tristan havde været ude i haven og se til de planter han havde sået, og en af dem var modne. Da han hev den op, var der en lille baby nede i jorden.

lundgreen_18_12

De døber den lille dreng Aske. Han vokser meget hurtigt, og det samme gør Dakotas mave. På en ultralyd scanning har de fået at vide at det bliver en dreng. Dakota surmuler lidt. Hun ville gerne ha en pige, nu de fik den lille Aske.

Måske skulle man adoptere? Det må vi se i næste afsnit af familien Lundgreen…