Familien Lundgreen | Kapitel 17

Det er efterår hos familien og Dakota er ved at flytte. Hun har fået et tilbud fra Tristan om at flytte sammen med ham. Hun ville gerne selv havde betalt til huset men det har Tristan gjort (meget rig familie…) så nu er hun på vej, med alt pakket, til den lille gård overfor det lokale hestecenter.

lundgreen_17_1

Et par dage efter det unge par er flyttet sammen, ringer Trixi og spørger om de gerne ville passe Tessa og Arno. Hun ville ha spurgt Tesesa og Larry, men Tesesa ligger syg og Larry har rigtig travlt med arbejdet. Dakota siger ja med det samme men Tristan er lidt mere betænkelig ved det. Han syntes ikke det er så fedt at skulle ha små babyer rendende rundt i det nye hus. Men Dakota mener at det ville være god træning for dem. Så de to små flytter ind i baby værelset i kælderen.

lundgreen_17_2

Dakota forelsker sig fuldstendig i de to små.

lundgreen_17_3

Men Tristan er ikke helt så god til det endnu. Tessa syntes vist ikke han er så sjov som han selv tror.

Og hvad er du så for en lille grøn en? Tænker Trylle nok.

lundgreen_17_4

Hjemme hos Trixi er Jules stadig ikke kommet tilbage. Hun er begyndt at efterforske sagen selv.

lundgreen_17_5

Hun har bare ikke heldet med sig. Men en dag får hun et telefon opkald af en person der helst vil værre anonym. Men Trixi genkender ham på stemmen. Det er David Puk, fyren der overfaldt Trixi, men selv blev banket gul og blå. Han fortæller at han ved hvor Jules er og hvem der har fanget ham.

Det er Snapperen der har fanget Jules. Han har også været mistænkt for en del børnekidnapninger her på det seneste, men der har ikke været nogle beviser for det. David ved også hvor Snapperen holder Jules og børnene fanget. Trixi ringer med det samme til politiet og skynder sig selv hen til stedet.

lundgreen_17_6

Hun finder dem i et gammelt forladt hus i udkanten af byen.

lundgreen_17_7

lundgreen_17_8

lundgreen_17_9

lundgreen_17_10

Billederne taler vist for sig selv. Faktisk bliver det så vildt at det ender med at det næsten er Trixi, politiet bliver nød til at trække ud. Jules og børnene bliver fluks sendt på hospitalet. Tesesa er blevet rask så det er hende der står klar i ambulancen. Desværre dør den mindste af lungebetændelse i løbet af natten. Men Jules kommer hjem et par dage efter og nu kan de endelig holde brylluppet.

lundgreen_17_11

Både familien Lundgreen og familien MacDuff kommer. Tesesa er så rørt over at se sin lille pige blive gift.

lundgreen_17_12

Drengende syntes dog det er lidt federe da der kommer kage.

lundgreen_17_13

Festen varer langt ud på natten men så smider Jules dem altså også ud. De små skal jo også ha en chance for at kunne sove. Og han vil også ha en chance for at være sammen med sin kone. De næste par dage går fint men Trixi har dog valt at sige op. Hun syntes ikke at hun vil bringe sin familie mere i fare. Hun vælger i stedet for at blive mekaniker.

lundgreen_17_14

Hjemme hos Tesesa, Larry og Trillingerne, er de alle fem ved at have fødselsdag. Tesesa og Larry vil ikke gøre noget stort ud af deres, så det bliver bare familien der hygger lidt om Felix’ gode mad.

Jack, Ollie og Felix fortæller lidt om hvad de oplevede til skoleballet. Felix og Ollie scorede sig to dejlige piger (uheldigvis var Ollies dames efternavn MacDuff). Og Jack blev kærester og fik sit første kys med Sophie. Resten af aftenen går med at hygge om et spil ludo og en god film.

lundgreen_17_15

Hvem ved hvor lang tid de har tilbage sammen? Følg med næste gang i familien Lundgreen.