Familien Lundgreen | Kapitel 16

I sidste afsnit efterlod vi Trixi midt i en fødsel.

lundgreen_16_1

Det blev en lille pige. Både hende og Trixi klarede sig godt igennem fødslen og hun skal døbes Tessa efter Tesesa. Men der er stadig et mysterium og det ligger og sover i sin vugge.

Det lille baby rumvæsen, Arno, kom også til verden. Men sjovt nok giver det fuldstændig mening for Jules. Han insisterer på at de skal beholde lille Arno, og Trixi går også med til det på den betingelse at de skal flytte. Det lille hus kunne måske havde rummet to børn men Trixi vil gerne have noget større, nu hvor Jules er flyttet ind. Derfor går Jules hjem til sine forældre for at bede om et lån. Trixi har jo et arbejde så hun kan sagtens betale sin halvdel. Jules kommer hjem med penge og et forslag. Han har fundet et lille bondehus lidt væk derfra.

lundgreen_16_2

De bliver hurtigt enige om at de skal bo der.

Ugen efter flytter de videre til det charmerende hus på Skovstræden 127.

lundgreen_16_3

De falder hurtigt til og det gør børnene også. Men samme aften sker der dog et lille uheld.

lundgreen_16_4

Der starter en mindre brand i dagligstuen, men den får Trixi hurtigt bugt med. Ellers er alt godt i det nye hus. Men Trixi holder nu godt øje med de små. Der har været en del sager om børnekidnapning her på det seneste.

Månederne går og sommer bliver til efterår og Tessa og Arno bliver større.

lundgreen_16_5

lundgreen_16_6

Tessa har vist arvet Tesesa’s hår. Hun kræver konstant opmærksomhed. Hun har allerede lært at sige et par ord og hendes fortrukne er ”Op, op, op.” Arno er mere reserveret og fortrækker at være alene. Til gengæld er han meget klog og han har allerede lært at gå og tale. Trixi er begyndt at arbejde igen så det er mest Jules der er hjemme hos børnene, mens han studerer. Han har fundet ud af at han gerne vil være spiludvikler. Men først er der lige noget han vil ordne.

lundgreen_16_7

Han vil gerne bede om Trixis hånd. Trixi siger selvfølgelig ja, og hun glæder sig allerede til brylluppet, og giver med det samme resten af familien besked. Tesesa bliver så glad for at de skal giftes. Det tog jo et par forsøg med ulykkelig kærlighed før hun fandt den eneste ene.

Det samme kan man vist også sige om Jack. Han flirter stadig til højre og venstre. Men en dag går det dog galt. Han var på en date med Jenny og kom til at kalde hende for Fanny som er navnet på hendes søster. Ups afsløret. Men heldigvis kom Felix og Ollie ham til undsætning. Men nu mangler han stadig en date til skolefesten. På vej hjem fik han dog øje på nogen, med vinger. Ikke en engel men en fe. Det var Sophie, Jacks gamle ven. Han løber hen til hende og nærmest tigger hende om at tage med til ballet med ham.

lundgreen_16_8

Hun er lidt lun på Jack og siger selvfølgelig ja.

Nu er der jo kun brylluppet. Trixi har arrangeret at de kan blive gift i haven. Hun har bestilt en flot kjole, og en kage. Nu er der kun en ting der mangler og det er brudgommen. Hvor er Jules henne? Trixi har ikke set ham siden han tog på arbejde i morges. Trixi har prøvet at ringe til ham men den gik på svarer. Så ringer hun til arbejdspladsen, men de siger at han gik for flere timer siden. Der er vel ikke sket ham noget?!?

lundgreen_16_9

Hvad vil der ske næste gang? Vil Brylluppet blive aflyst?

Følg med i næste afsnit af Familien Lundgreen.