Familien Lundgreen | Kapitel 15

Gæt hvem der har fødselsdag i dag… det har Dakota! I dag bliver hun atten og træder ind i de voksnes rækker.

lundgreen_15_1

lundgreen_15_2

Men nu vil hun jo også blive fuldbyrdet vampyr. Dakota syntes det er ret sejt og da Tesesa og Larry giver hende valget om hun vil kureres afslår hun hurtigt. Tesesa er ret fascineret af vampyrenes evner og tilbyder Dakota lidt blod fra sig selv.

Dakota, der ikke syntes det er så fedt og skulle stå og bide sin mor, får den bedste gave hun lige i det øjeblik kunne tænke sig. En gæst (og redning fra Tesesa) kommer… Tristan. Han fyldte atten for et par uger siden, og er kommet for at fejre sin elskede.

lundgreen_15_3

Dog bliver Dakotas lykke afbrudt, da Emilie kommer ind af døren midt i fødselsdagskysset. Dakota havde jo selvfølgelig inviteret sin bedste veninde, men havde glemt det i sin lille kærligheds boble med Tristan. Men til deres store overraskelse smiler Emilie bare og siger ”Det var da også på tide i to fandt sammen”. Dakota får fuldstændig grineflip over alle hendes bekymringer. Tænk hun har verdens bedste kæreste og verdens bedste veninde.

lundgreen_15_4

Bagefter fyrer trillingerne for alvor op for festen. Men Dakota bliver nødt til at trække Jack væk da han begynder at flirte med Em. Jack er ved at blive en rigtig lille charmør.

lundgreen_15_5

Her er han på date med Ida.

lundgreen_15_6

Og her hilser familien på Mille.

lundgreen_15_7

Men der er sikkert noget mere seriøst kørende med Rita her.

Alt i alt har han været sammen med: Lexi, Anna, Emma, Dina, Iben, Lily, Sophia, Dina igen, Mille, Ida, Anne, Rita, Dina igen igen og Stine. Tesesa og Larry mener at Jack bare er i en fase han skal igennem, så de vil ikke blande sig i den del af hans live. Men Felix og Ollie er ret bekymret for deres brors flirteri, men de lader ham være. I stedet for er de begyndt med nogle nye hobbyer.

lundgreen_15_8

Ollie er begyndt at træne med sin far hver morgen.

lundgreen_15_9

Og Felix er begyndt at eksperimentere med finere madlavning, som også bliver spist med stor velbehag.

lundgreen_15_10

Dagene går og forår bliver til sommer. En dag ringer Trixi og inviterer hele familien med i parken. Da familien kommer over i parken får de øje på Trixi. Hun løber grædende hen i armene på Tesesa. Men det viser sig at det er glædes tårer.

Tesesa, der ikke kan forstå hvad alt det påstyr skal til for, trøster bare Trixi der hulker uforståelige ting. Først da Jules storsmilende kommer og fortæller hvad der er sket kan familien rigtig være rolige. Trixi venter sig! Og da Tesesa ser ordentligt efter kan hun da også se den lille bule på Tixis mave.

lundgreen_15_11

Jules er meget glad men Trixi er ret nervøs for ham. Hun fortæller Tesesa at han har været ret sær siden den dag hun fortalte ham det. Han har taget meget på selvom at han næsten ikke spiser noget, og han træner og træner men bliver tykkere og tykkere. Tesesa mener bare at det er en stor omvæltning for Jules, alt det med tanken med at han skal være far. Men det er Trixi nu ikke så sikker på.

lundgreen_15_12

Jo længere hen i graviditeten hun kommer, jo mærkeligere bliver Jules. Han er og begyndt at tale i søvne. Han mumler alt muligt om UFOer og rumvæsener. Gad vide om han er blevet skør? Trixi kan godt finde sig i at han taler til hendes mave og at han er taget lidt på i vægt, men en dag mener hun at det er slået klik for Jules. Og det er den dag vandet er gået. Trixi begynder at råbe og skrige og det samme gør Jules.

lundgreen_15_13

Han begyner at knuge om sin mave som om der er noget på vej ud af den. Trixi mener bestemt at hun ser syner da Jules pludselig holder en (grøn) baby i armene.

lundgreen_15_14

Hun når kun lige at sende Jules et smil før hun får veer igen.

lundgreen_15_15

Hvad vil Trixi få?

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][poll id=”38″][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]