Familien Lundgreen | Kapitel 14

Der er gode nyheder for Trixi. Hun har fået et job! Da hun vågnede 1. juledag begynde hun at tænke over det Felix havde sagt og siden da har hun studeret og været til alverdens prøver. Og nu er hun fuldt uddannet detektiv. Hun er selvstændig så hun behøver kun sin bærbar og så kører det. Hun er også ved at blive god til forklædning og udspionering.

lundgreen_14_1

(Du kan ikke se mig…)

Det går også meget godt i det nye hus. Det er jo kun en studiebolig men Trixi trives her. Og det gør Sondra for den sags skyld også.

lundgreen_14_2

Men en dag sker der noget meget mærkeligt. Trixi og Sondra var i parken og Sondra begynde at jage lidt og pludselig møder hun en stor hund. Sondra, som er en ret modig kat, flygter ikke. Hun begynder at snakke hunden og inden længe lege de sammen. Trixi lægger mærke til det og kigger efter hundens ejer. Og tænk… Hundens ejer er Jules, Trixis gamle kæreste. De har ikke set hinanden siden skolefesten i gymnasiet.

lundgreen_14_3

De falder hurtigt i snak og det viser sig at Jules har været på en studierejse til Spanien. Så er det jo klart at de ikke har set mere til hinanden. De hygger og snakker om hvad de går og laver. Trixi fortæller om sit nye job. Jules syntes at der er meget spændende og han er glad for at han har fundet sin gamle flamme. Men der skal vist lige pustes lidt liv i gløderne.

lundgreen_14_4

Så Jules prøver lige så stille at indsmigre sig hos Trixi. Han giver is, finder påskeæg sammen med hende og spiller hesteskokast med hende. Han giver hende hele tiden komplimenter og endelig får han lokket hende med over til kærlighedstesteren.

lundgreen_14_5

Og den går fuldstændig amok. Det må da betyde noget. Men Trixi er ikke helt overbevist, så Jules spiller der sidste kort han har i ærmet. Han tager Trixi med ud på dansegulvet. Og endelig. Han fejer benene væk under hende der.

lundgreen_14_6

Efter den lille svingom inviterer Trixi Jules hjem til middag. Det er rigtig hyggeligt og Trixi føler sig så dejligt varm indeni.

lundgreen_14_7

De næste par dage har Trixi meget travlt, det vælter ind med sager og mysterier. Og det går op for Trixi at det ikke er et helt ufarligt job hun har valgt, da hun en dag kommer i slagsmål med en af de mistænkte.

lundgreen_14_8

Men det er jo ikke for ingenting at Larry har trænet med hende.

Jules er nærmest flyttet ind hos Trixi. Hver dag Trixi har fri kommer han over og han tager sin store og dejlige hund, Remo, med.

lundgreen_14_9

Trixi nyder det rigtig, og det er rigtig dejlig at stresse af sammen med Jules. Hun har nu også været lidt ensom de dage hun har været alene i huse sammen med Sondra.

lundgreen_14_10

Vil Trixis job blive så farligt at det vil gå ud over hendes og Jules forhold? Vil det holde denne gang? Få svaret i næste afsnit om Familien Lundgreen.