Familien Lundgreen | Kapitel 13

Så er det blevet juleaften hos familien Lundgreen. Hele familien er samlet. Hemming er kommet hjem til familien og det samme er Trixi.

lundgreen_13_1

Hun har endda fået en ny frisure siden familien så hende sidst. Men hun har dårlige nyheder…

Hun blev ikke optaget hos politiet. Hun havde åbendart ikke hvad der krævede for at blive betjent (Noget med at hun ikke var høj nok…), men hun prøver bare at søge videre efter noget andet.

Hele familien hygger sig og de åbner gaverne og alle bliver glade. Tesesa og Larry er specielt glade for det nye spisebord børnene gav dem. De snakker også og pudselig siger Felix til Trixi for sjov, at hun burde være detektiv da hun gættede hvad trillingerne havde købt til hende bare ved at holde gaven (en ny bærbar er måske heller ikke så svær at genkende).

Men Trixi tog det mere bogstavligt end Felix mente. Hun har jo altid været meget nysgerrig og god til at finde ud af familiens hemmeligheder.

lundgreen_13_2

Larrys hjemmelavede mad bliver serveret, og Jack og Dakota giver et nummer på guitaren. De er blevet ret gode venner men måske er det også fordi det er juletid. Hemming er nød til at gå tidligt fordi han fik en opringning om at han skulle til møde i Bridgeport kl. 6 næste dag. Tesesa er glad for at hendes bror har fået job og livet tilbage igen, men hun er ked af at han ikke kunne tilbringe hele aftnen med ham.

lundgreen_13_3

Larry får hende dog hurtigt på andre tanker. De hygger sig ret meget under misteltenen…

For Ollie er ismaskinen et stort hit, og han spiser næsten mere af isen end af Larrys mad.

lundgreen_13_4

lundgreen_13_5

lundgreen_13_6

De danser om juletræet, spiller spil og prøver deres nye gaver af. Trylle nyder det nye bidelegetøj hun har fået. Det er skønt at være hund! Tesesa er specielt glad får det videokamera hun fik af Hemming. Nu kan hun filme hendes dejlige familie og deres udflugter. Det varer jo ikke så lang tid før alle børnene er fløjet fra reden.

Glædelig jul fra Familien Lundgreen