Familien Lundgreen | Kapitel 11

Så er en af de meget populære historier tilbage med sæson 2. Nemlig Familien Lundgreen som Maria er forfatter til. Vi håber at i vil nyde at læse med i denne anden sæson :-)

 

Familien Lundgreen Kapitel 11

Sidst vi forlod familien Lundgreen var Tesesa og Larry blevet gift og taget på bryllupsrejse. Som i husker var Tesesa bekymret for om huset nu stadig ville stå der når de kom hjem. Og det gjorde det også, men der var bare en del klager fra naboerne og skolen pga. Dakota.

lundgreen_11_1

Hun har været ude efter sengetid, sat ild til en af naboernes skraldespande, kastet æg på dørene og ovesvømmet skolen. Dakota får ellers kun topkarakterer på sin kunst linje på gymnasiet, men hvis den opførelse ikke stopper har Larry og Tesesa sagt at hun ikke må beholde Trylle!… og hvem er trylle? Dakota har købt en hundehvalp mens Tesesa og Larry var på bryllupsrejse.

lundgreen_11_2

Nu er familien også meget MEGET stor men heldigvis har Trixi snart fødselsdag og så bliver hun voksen. Hun er også ved at blive ret god til magi.

lundgreen_11_3

Men hun er selvfølgelig ikke ligeså god som Tesesa. Trixi har endelig fødselsdag og så træder hun ind i de voksnes rækker.

lundgreen_11_4

lundgreen_11_5

Tesesa har haft en lille opsparing til dagen så Trixi får et hus i fødselsdags gave. Det er ikke så stort men godt nok til hende.

lundgreen_11_6

Næste dag skal Trixi ha sit eksamensbevis og hun besår som den bedste i klassen, og det skal fejres.

lundgreen_11_7

Trixi og Dakota tager på tøsetur om aftenen og går på karaokebar hvor de hygger sig.

lundgreen_11_8

Efter karaoke giver Dakota et nummer på guitaren. Trixi syntes virkelig at Dakota er god og at hun burde starte et band. Trixi forslog at det måske kunne hedde the vampires. Men det syntes Dakota er lidt for langt ude.

lundgreen_11_9

Næste dag holder Dakota demonstration i parken. Tesesa syntes at det er ret upassende men hun må da indrømme at Dakota er en god taler.

lundgreen_11_10

Efter demonstrationen tager Dakota over til sin BVF Emelie. Men det er ikke Emelie der åbner døren det er hendes bror Tristan. Wau! Dakota bliver forelsket i ham ved første blik, men hvad vil Emelie mon sige til det? Det kan Dakota ikke tænke på lige nu hun tænker kun på Tristan.

lundgreen_11_11

Trillingerne har snart fødselsdag men de nyder egentlig bare at være børn. De er altid sammen.

lundgreen_11_12

De leger altid sammen. Og driller Dakota sammen (ikke så sært at hun hader dem.)

lundgreen_11_13

En dag i skolen møder Jack en sød (fe) pige ved navn Sophie. Han syntes hun er rigtig sjov og sød men han har jo sine brødre så han tænker ikke videre over det.

lundgreen_11_14

Skal Jack fortælle sine brødre om Sophie? Skal Dakota fortælle Emelie at hun er blevet forelsket i Tristan? Og hvad mon Trixi vil nu hvor hun er færdig med gymnasiet? Få svaret i næste afsnit af Familien Lundgreen.