Familien Lundgreen | Kapitel 10

Okay, brylluppet er om to uger og Tesesa og Larry har endnu ikke holdt en polterabend. Tesesa har ikke fået sin kjole endnu og Trixi er blevet tyk! Det er ikke kun en katastrofe for Trixi pga. brylluppet, men der er kun en uge til skole ballet.

Lundgreen10_1

Hun har studeret så meget, at hun helt har glemt, at man også skal være fysisk god, hvis man vil være politibetjent. Larry hjælper hende selvfølgelig med at få hende i form igen og den ubehalige store mave forsvinder hurtigt.

Lundgreen10_2

Som tak sørger Trixi for at arrangere en polterabend. Hun inviterer alle Tesesa og Larrys vender, hyrer en DJ og to dansere. Dakota er hos en veninde den dag og Trixi er til skolebal med Jules.

Lundgreen10_3

Hele aften går godt og der sker noget meget fantastisk: Hemming kommer til festen og ham og Tesesa begynder at spille bordfodbold. Tesesa taber fem gange i streg og som den dårlige taber hun altid har været, vil hun kaste en forbandelse over Hemming (en lille uskyldig en selvfølgelig.) Nå, men Tesesa er så stiv, at hun kommer til at blande besværgelserne sammen og det bliver til noget være volapyk. Og BUM… Hemming står i levende live og ser på hende.

Lundgreen10_4

De bliver så glade, at det smitter af på resten af gæsterne. Resten af aftenen går helt fint. Larry prøver DJ-pulten, alle gæsterne er glade og Tesesa’s veninde får hende gjort så fuld, at hun går omkuld på dansegulvet.

Lundgreen10_5

Og Trixis bal gik også godt. Se selv hvad hun kom hjem med!

Kort før bryllupsdagen skal trillinge-ulvene i skole for første gang. Dakota er lidt sur over, at de skal gå på hendes skole. De rykker også ind på pigernes værelse og pga. pladsmangel skal de sove i køjesenge. Det var egentlig meningen, at Dakota og Ollie skulle dele køjesenge, med det nægtede Dakota (eller som hun sagde ”jeg vil ikke sove med en hund.”) Så nu sover Trixi sammen med Ollie. Trixi syntes faktisk, at de tre små ulve er ret nuttede (endnu en ting Dakota væmmes ved.)

Lundgreen10_6

Det er ikke så svært at se hvem der er flokkens anføre. Jack er i midten, Ollie er til højre (med grøn bluse) og Felix til venstre (med rød bluse.)

Lundgreen10_7

Om aften går det løs, Tesesa har fået sin brudekjole. Alle gæsterne er ankommet og nu er de kun et spørgsmål og et svar fra at kunne kalde sig mand og kone.

Lundgreen10_8

Alle er helt rørt, selv Felix som står i bagrunden i sin grønne smoking.

Nu er Larry og Tesesa, mand og kone.

Dagen efter skal Dakota starte i gymnasiet og Tesesa og Larry har fået en bryllupsrejse i gave som de skal på. Tesesa er lidt urolig for, om huset stadig vil stå der når de kommer hjem pga. Dakotas drillerier, men Trixi lover at hun nok skal se efter Dakota. Tesesa vil heller ikke ha at Dakota er for sent ude om aftenen, hvilket dog er ret upraktisk når man er en vampyr.

Lundgreen10_9

Men Tesesas bekymring er forstålig nok… Så hot som Dakota er, burde man ha en brandslukker i nærheden. Rawww!


Jeg håber at I kunne lide historien og at I kunne have lyst til at læse mere om Familien Lundgreen. Hvad kunne I godt tænke jer der sker i næste sæson af Familien Lundgreen?

 

Vi siger tusind tak til Maria K for historien om Familien Lundgreen. Er der stemning for at læse mere om denne overnaturlige familie? :-)