Familien Lundgreen | Kapitel 1

Så er vi klar til at byde endnu en ny hovedperson velkommen her på Simsleksikon. Nu skal i nemlig møde Tesesa, som vil føre os ind i en verden der er anderledes end dem vi har læst om indtil videre. Dette er nemlig begyndelsen på en overnaturlig historie der er skrevet af Maria K. Tak for historien Maria, vi håber at I alle vil tage godt imod Tesesa!


Lundgreen1_1

Det her er Tesesa. Tesesa fik en hård start på voksenlivet, fordi hendes tvillingebror døde i en tragisk ulykke. Nu bor hun alene i et gammelt hus i byen Moonligt Falls sammen med sin kat Magic. Men Tesesa er ikke helt normal, hun er nemlig en heks! Eller magiker som hun selv kalder det.

Lundgreen1_2

Tesesa studerer alkymi og hun drømmer om en dag at kunne bruge det til et godt formål.

Lundgreen1_3

Lundgreen1_4

Hun bruger dag og nat på at læse og blande eliksirer. Hun håber på at kunne finde en eliksir eller en besværgelse, der kan vække hendes afdøde bror til live.

Tesesa og hendes bror Hemming var tvillinger og verdens bedste venner. Deres forældre blev skilt ved Tesesa og Hemmings fødsel, så de har haft en hård barndom.

Lundgreen1_5

Tesesa valgte at begrave Hemming i haven i modsætning til deres forældre som døde da Hemming stadig var i live. De ligger begravet på kirkegården, men Tesesa ville gerne have Hemming tættere på.

Lundgreen1_6

En nat kommer Hemming på besøg…

Lundgreen1_7

Tesesa bliver over lykkelig. Det er flere år siden hun så ham sidst. Men Hemming fortæller, at han ikke kan blive, men at han kan komme forbi  hver fuldmåne. Tesesa skynder sig at sige, at hun nok snart skal få ham tilbage til livet. Næste morgen er Hemming væk, Tesesa spekulere på om det bare var en drøm? Men det var bare så realistisk.

Lundgreen1_8

Lundgreen1_9

En dag da Tesesa sidder og mediterer, kommer en meget gammel mand ved navn Strange, forbi. Strange er en gammel og meget erfaren troldmand. Tesesa bliver af en eller anden grund meget forelsket i ham, men han er jo GAMMEL, MEGET GAMMEL!

Lundgreen1_10

Tesesa skynder sig at blande en eleksir sammen, som hun mener vil kunne gøre ham ung igen.

Men Strange er ikke særligt imponeret over resultatet ,så han vil ikke drikke den. Tesesa prøver at blande den om til en drink, men han vil stadig ikke drikke den, så det ender med at hun bare kaster den på ham.

Lundgreen1_11

Ny start, ny viden og måske en ny kæreste. Måske skal det nok gå Tesesa godt…….