Familien Aablå | Kapitel 9

Sidst vi hørte om Gustav var han ankommet til fremtiden og synes det var det bedste sted… Lige indtil han fandt ud af at portalen var gået i stykker og måske ikke kunne komme tilbage. Gustav fik mødt sine efterkommere og købte også sit eget hus da han jo måske aldrig kommer hjem igen.

9_1

Gustav havde købt møbler og møbleret sit nye hus. Han valgte at race lidt rundt i byen og måske finde nogle venner, da han jo ikke kan bo i en by uden nogen venner. Efter at have racet rundt i byen i lang tid, ender han med at tage ned og shoppe… eller i hvert fald bare kigge på ting.

9_2

Lige da Gustav kommer ind, går han i stå, som om nogen har skudt ham med en frysepistol. Han har lige set den smukkeste pige i verden. Gustav går hen til hende og siger farvel, han ville have sagt hej, så han laver det hurtigt om til hej. Gustav sagde at han hed Gustav Aablå og kom fra nutiden/fortiden og så fandt han ud af at hun hed Brenna Orey og at hun havde en kæreste. Gustav var fuldstændig ligeglad med kæresten, Brenna var hans pige!

9_3

Han kunne lige pludselig mærke en kraft i kroppen som han ikke kunne styre, så han fløj bare over i Brenna og kyssede hende. Heldigvis kyssede hun tilbage. Gustav inviterede hende på date og de tog ud og spise og en tur i biffen. Gustav og Brenna endte hjemme ved Gustav, hvor Gustav lærte en masse om Brenna. Brenna fortalte at hun blev mishandlet af sin mand og var blevet giftet væk som 17 årig. Som barn var hun den yngste ud af 5 børn, så ingen gad hende. Gustav sagde at hun bare kunne flytte sammen med ham, bare som venner.

9_4

Gustav er glad for Brenna, og han tror også at Brenna er glad for ham. Han tog ind til byen og drak en masse drinks, for det havde han virkelig lyst til. Da Gustav kom hjem igen var det som at blive slået i hovedet med en kølle, han tumlede ind i sengen og sov længe.

9_5

Gustav er lige vågnet, og han har den værste hovedpine – det er nok alt det alkohol han fik i går. Mens Gustav sidder i sofaen og laver ingenting ringer telefonen. Det er Brenna og hun hvisker om hun ikke nok må kommer over nu. Hendes mand er nemlig rigtig ond da han har fundet ud af at hun var på date. Gustav ville gerne have at hun kom, så han laver noget mad til dem mens han venter på hende.

9_6

Gustav havde ikke andet end noget pasta, så det lavede han og selvfølgelig skulle det brænde på. Mens de sad og spiste blev de enige om at flytte sammen, men først skulle han møde hendes datter.

Kan Gustav mon lide Brennas datter eller vil han hade hende? Kan Gustav og Brenna klare at bo sammen og hvad med Brennas mand, han finder dem vel på et tidspunkt? Brenna og Gustav vil se om de kan lave portalen og rejse tilbage til nutiden.