Familien Aablå | Kapitel 7

Sidst vi hørte om Familien Aablå blev Maya anholdt af politiet for at male graffiti i parken og så fortalte hun desuden at hun havde fået job og nyt sted at bo.

7_1

Gustav er lige vågnet helt alene i lejligheden. Det første han tænker er at Maya er ude og købe noget morgenmad, men så er han sedlen der ligger ved computeren. Da Gustav havde læst sedlen blev han rigtig trist, nu skulle han bo helt selv.

7_2

Gustav spiste nogle rester af noget hotdog, det var underligt at sidde helt alene ved bordet om morgen og spise og det gjorde det ikke bedre at det var en grå regnvejrsdag. Han spiste sin hotdog og så lidt tv indtil det holdt op med at regne.

7_3

Da solen tittede frem gik han ud og plantede et frø, som han havde lavet i videnskabsmaskinen engang. Han glædede sig til at se det vokse.

7_4

Gustav vidste at han ville blive lidt gladere af at bruge sin videnskabsmaskine, så det gjorde han, hele dagen faktisk. Hen på aftenen blev han sulten og spiste lidt mere hotdog.

7_5

Gustav ville gerne have fortsat med at bruge maskinen, men han havde fået en meget voldsom hovedpine så han gik i seng med det samme. Han sov ikke særlig godt og vågnede flere gange i løbet af natten og måtte løbe ud og kaste op.

7_6

Da han vågner om morgen løber han ud og kaster op endnu en gang, han har så ondt i sit hoved og mave at han næsten ikke kan gå ned af trappen til sofaen. Han ringer til Maya for at høre om hun ikke kan komme over til ham.

7_7

Maya havde ikke tid til at komme forbi, fordi hun skulle have en meget vigtig samtale med chefen. Han kunne ikke forstå at hun ikke havde tid til sin egen bror når han var syg. Han fik spist noget mere hotdog selvom det nok ikke var det bedste at spise når man var syg, men hvad så.

7_8

Mens Gustav sad og spiste kom et kæmpe brag ude fra haven og han løb ud i haven og så der var en ting der var landet på hans altan. Han begyndte at undersøge tingen og der kom en mand ud af den.

Gad vide hvad det var for en ting og hvad den mand der kom ud af tingen ville? Var det mon en mand eller et rumvæsen? Og kan Gustav overhovedet klare sig selv?