Familien Aablå | Kapitel 6

Sidst vi mødte Familien Aablå var Maya ved at sige noget der var svært at få sagt… De var netop flyttet til en ny by med hele familien og bor i en alt for lille lejlighed.

6_1

Maya fik sagt det og nu er det ikke kun Maya der er ked af det, nu er Gustav også… Det Maya sagde var: “Gustav det er bare fordi… Jeg kan ikke blive boende. Jeg får jo en kæreste og jeg vil gerne skabe et ordentligt familieliv og du vil jo nok gerne bare feste og have det sjovt. Jeg vil gerne have et godt job og passe det og det betyder at jeg ikke kan feste natten lang. Men Gustav du skal vide at jeg elsker dig og at vi holder en fest ved hver højtid sammen.”

Gustav kunne ikke fatte at han skulle klare sig selv. Maya bliver boende indtil hun finder et job og et sted at bo.

6_2

6_3

Maya begynde at male graffiti på jorden, det havde hun elsket da hun var teenager og hun var også god til det. Gustav havde snakket med en dreng mens Maya malede og han sagde at de skulle holde lav profil når De Gamle Atkins var tilstede, da de var de mest sure gamle damer der var i hele byen. De Gamle Atkins var bare et navn de unge i byen kaldte dem og de havde ringet til politiet og sagt at Maya stod og malede graffiti i parken. Så inden de fik set sig om stod politiet der. Maya slap dog heldigt fra det hele med en bøde på 1000 kr.

6_4

Om aftenen tog Maya og Gustav på diskotek. Der var ikke så mange på stedet men de havde det sjovt med dem der var der. De dansede hele natten indtil de lukkede stedet hvor Maya og Gustav begge gik lige hjem i seng. De var begge blevet fulde så de tog en TAXA hjem.

6_5

Da de kom hjem gik Gustav i seng. Maya gik ned og lavede en kop kaffe og satte sig ved computeren for at kigge efter et sted at bo. Hun ledte i lang tid, men lige pludselig var det er meget kendt person som tilbød hende et job som journalist og et sted at bo for meget billigt men hun skulle tage af sted med det samme. Maya sagde ja til tilbuddet og skrev en seddel til Gustav om at hun var flyttet og hun ville ringe så snart hun havde fri fra arbejde.

Nu må vi jo se hvordan Gustav tager det, han har jo været vant til at bo sammen med nogen hele livet og nu er han jo helt alene i den nye lejlighed.