Familien Aablå | Kapitel 5

Sidst vi hørte om Familien Aablå var Gustav meget trist efter hans kæreste Ejvin droppede ham netop som han stod og skulle hjem fra Universitetet.

5_1

Maya og Gustav er flytte hjem i deres lille grimme hus igen. Maya er ved at lave mad i mens Gustav ringer til Ejvin. Telefonen blive taget:

– Det er Klaus hvem taler jeg med? Siger personen.

– Det er Gustav må jeg tale med Ejvin, siger Gustav

– Nååååh, jeg er Ejvin, Jeg slår op.. Du var lækker men jeg er ved at brække mig over din måde at være på og jeg hader også din familie. Jeg glæder mig til der kommer en ny og dum der vil være lige så let at kysse med. PS. Jeg har fortryllet dig til at kunne lide mig. Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiib

Han lagde på.

5_2

Gustav fortæller det til Maya og hun siger at han er blevet udnyttet… Gustav bliver helt tom inden i og ringer for at sige til familien at de flytter nu, han kan ikke holde det ud. Gustav søgte på Klaus’ personlige oplysninger og finder ud af at han bor her i byen – det var slemt. De flytter nu!

5_3

Nu er de ankommet til deres lejlighed hvor Maya og Gustav skal bo. Det var Gustav der betalte for at de kunne flytte dertil. Da Maya kommer ind i lejligheden ser hun at der kun er 1 værelse, 1 badeværelse, køkken, stue og altan. Maya kan ikke fatte at hendes bror har dummet sig.

5_4

Gustav og Maya stod og så på mens resten af familien var på vej derhen hvor de skulle bo. Gustav og Maya var begge lidt triste over lejligheden selvom den var vildt flot og havde en god placering i byen. De tog sammen elevatoren op og i elevatoren sagde Maya at hun godt ville snakke med Gustav når de kom op.

5_5

Nu sidder de så i sofaen, og Maya siger:

Gustav, jeg ved at du ikke valgte en lille lejlighed med vilje, men jeg tror nok vi skal kunne få det til at fungere.

Gustav var enig i alt hvad hun sagde, men nu synes han at de skulle glemme det lidt og tage i byen og se hvad der er at lave.

5_6

Da de sad på gyngerne var der ingen af dem der sagde noget i mange minutter indtil Maya sagde: Gustav jeg synes vi skal lave en tradition om at hele familien mødes hjemme ved dig, hver gang der bliver fejret en højtid. Gustav forstod ikke hvad hun mente, Maya fortsatte sin snak ”Gustav det er bare fordi…” Og hun begyndte at græde.

Gad vide hvad Maya vil sige til Gustav? Og kan de mon blive i deres lille lejlighed? Gustav er meget nervøs, og gad godt vide hvad hun mente….