Familien Aablå | Kapitel 4

Sidst hørte vi om Gustav der var blevet forelsket i Ejvin. Det er en hel uge siden for i dag skal de til eksamen. I løbet af den uge der er gået er der ikke sket noget som helst. Maya og Gustav håber begge på at bestå, for de længes efter at komme hjem.

4_1

Maya og Gustav har sovet godt og er friske og klar til eksamen. Maya siger også til Gustav at de flytter så snart de kommer hjem, på den betingelse at de spørger om deres mor, stedfar og to søskende vil med så de kan holde familien samlet. Gustav er ikke så glad for at skulle have dem med, men Maya har ret og det ville være synd at deres børn ikke kunne se deres mormor/farmor og stedfarfar/stedmorfar.

4_2

Maya og Gustav bestod alle fagene med topkarakterer og de kan ikke fatte at de begge bestod med så godt et resultat. Men nu kom Gustav til at tænke på Ejvin… Kommer han nogensinde til at se ham igen? Gustav kunne slet ikke klare de tanker. Maya sagde at han skulle gå i seng og så kunne han ringe til Ejvin i morgen.

4_3

Gustav ringede til Ejvin med det samme han stod op og heldigvis gad han godt komme forbi. Gustav begyndte at græde da hun skulle fortælle Ejvin at det var hans sidste dag. Ejvin tog det meget pænt og sagde at han nok skulle flytte til den by Gustav bor i, men de kunne nyde resten af tiden sammen.

4_4

Gustav bliver meget glad over at Ejvin siger det. Så glad at han spørger om de kan komme sammen, og det vil Ejvin meget gerne. Så nu er de officielt kærester. Maya inviterer familien til dimmisionsfest sammen med Gustav, så når familien kommer i morgen så kan de jo spørge om de vil flytte sammen med dem.

4_5

Gustav og Maya fik en snak med hele familien om at flytte til den nye by, det ville de gerne. Alle havde en fed fest undtagen Gustav og det var helt forkert da han plejede at være den der festede mest, men ikke denne gang. Gustav havde inviteret Ejvin og han sagde at han nok skulle komme så de kunne have den sidste tid på uni sammen. Ejvin forsvandt da de skulle til dimmision og Gustav har ringet og sms’et op til flere gange i løbet af festen, men Ejvin svarer ikke på noget af det. Gustav er meget ked af det.

4_6

Nu er Gustav og Maya på vej hjem og de skal til at spare sammen til når de skal flytte, da det koster 20.000 og så skal der jo også være til hus og indretning. Maya glæder sig til at komme hjem, men Gustav er bare trist fordi Ejvin ikke svarede.

Gad vide hvad der er sket med Ejvin og vil deres forhold holde? Maya vil hjælpe Gustav så godt hun kan med alt.