Familien Aablå | Kapitel 3

3_1

Det er fredag i første uge og både Gustav og Maya er meget nervøse. Gustav spørger Maya om de ikke kan flytte til bridgeport når de kom hjem fra universitetet, fordi Gustav havde læst om alle de berømte personer og diskotekerne, og så kunne de havde et band ved siden af deres arbejde. Maya vidste ikke hvad hun skulle svare, så hun sagde at det kunne de se på når de kom hjem, lige nu skulle de lige bestå eksamen i den første uge og så klare en uge mere.

De sagde held og lykke til hinanden.

3_2

Både Maya og Gustav bestod med top karakter i alle fag, nu er det bare hjem spise et godt måltid og så i seng. Gustav har planer om en fest lørdag aften – Maya synes dog at han skal læse og studere.

3_3

Lige da Gustav og Maya er kommet hjem får de et opkald fra manden med leen der siger et en de boede sammen med er død. Maya og Gustav ved ikke hvem det er der er død så de spiser deres mad og går i seng.

3_4

Gustav kunne godt se det var en god ide at blive hjemme og studere men det er bare så kedeligt, så hvis der kommer invitation så tager han af sted og hvis der ikke kommer en tager han et sted hen og fester lidt.

3_5

Gustav tog ned i bowlingcentret og begyndte at bowle med en rigtig sød dreng. Gustav blev helt varm inde i… Drengen hed Ejvin. Gustav var blevet forelsket i en dreng og Ejvin kunne vist også godt lide Gustav.

De to blev rigtig gode venner og Gustav havde løjet ved at sige til Maya at han tog hjem til en ven og studerede.

3_6

Gustav og Ejvin er ikke længere blot venner, de har nu romantiske følelser og de kyssede nok 20 gange på den aften. Gustav bestilte noget mad og nogle driks til dem. Da de havde spist dansede de på dansegulvet og kyssede lidt mere, den endte med at de tog hjem til Gustav kl. 2. Da klokken blev 4 da de gik i seng skal Maya nok ikke regne med at få Gustav op kl. 10 i morgen, men hun tror jo bare at han har været hjemme ved Ejvin og så de tog herhjem.

3_7

Weekenden gik med at Maya studerede og Gustav var sammen med Ejvin. Gustav havde aldrig følt sig så glad for en anden person før. Men Gustav huskede også at studere for han skulle jo helst også bestå den næste eksamen med top karakterer.

Gad vide om Gustav og Ejvin bliver kærester? Gustav er begyndt at bekymre sig om hvad der skal ske med deres forhold når han rejser hjem igen. Maya syndes det er lidt underligt at hendes bror er bøsse men han har altid været lidt piget, men har dog kigget efter mange piger med hans venner.