Familien Aablå | Kapitel 2

Sidst vi hørte om Gustav og Maya var det deres første dag på universitetet og så fik Gustav et mystisk telefonopkald midt om natten.

2_1

Da Gustav tog telefonen fandt han ud af at det var han ekskæreste der ringede for at høre hvad han lavede og om han ville snakke og det ville han ikke. Gustav nåede dog kun at sove et par timer inden han bliver vækket af tyverialarmen og skynder sig at ringe til politiet. Maya holder ham hen ved at løbe efter ham mens hun skriger. Politiet fangede ikke tyven men tyven nåede heldigvis heller ikke at stjæle noget.

2_2

Maya og Gustav valgte så at spise morgenmad da de jo var udhvilede og friske selvom klokken var omkring 4.

De gik udenfor for hvor der var dejlig varmt… Ja hvorfor studere inde når man kan gøre det udenfor uden at fryse? Maya rapporterede om universitetets nyheder og Gustav brugte skelettet på mange måder.

2_3

Maya og Gustav løber til time. Det er et stort kaos når der er timeskift i byen da alle løber rundt for at nå hen til den bygning de skal have time i, det gælder også Gustav og Maya. Men de klarede det fint i timerne og kom til tiden.

En typisk mandag og onsdag ser sådan ud:

Stå op -> Løbe til første time -> Være til time -> Løbe til næste time -> Være til time -> Løbe til næste time -> Være til time -> Løbe hjem -> Spise -> Toilet -> I seng

Fredag ser iøvrigt også sådan ud, der er det bare eksamen.

2_4

Maya og Gustav var kommet hjem og er begge trætte og sultne. Ved bordet snakker de om deres barndom og hvad de vil med livet. Der bliver en stilhed ved bordet og Maya bryder den ved at spørge om de skal bo sammen hele livet eller om en af dem flytter ud af det lille hus. Gustav siger at han i hvert fald ikke flytter hjem til frøken sur og Dina diva. Maya griner af det også går de begge i seng.

2_5

Så starter en ny dag, en af de nemme. De er tidligt oppe så de kan nå både morgenmad og læsning. Da de spiser kommer en af bofællerne hen og sætte sig ved det bor de spiser ved. Bofællen begynder at snakke med dem, han fortæller at det er 5. gang han er her og at han aldrig har bestået. Maya og Gustav fortæller om deres liv og til sidst inden han går, siger han at hans far er mega rig og vil have at hans søn bliver til noget det er derfor han har været her 5 gange.

2_6

Maya går udenfor til job tavlen og finder et job som kun er i dag og tager 2 timer, hun tager jobbet og finder ud af han hun skal være forsøgskanin. Heldigvis var hun var sig selv igen da hun kom ud fra forsøget. Gustav er taget ned i parken for at læse i hans have bog – han vil så gerne kunne plante det forbudne frø.

2_7

Maya og Gustav har tidligt fri så de vælger at prøve nogle af de ting byen byder på. Gustav prøver at være forsøgskanin for et videnskabeligt forsøg mens Maya søger om flere midler og leder efter møbler.

Gad vide hvordan det går med det forsøg, bare Gustav ikke dør eller bliver et overnaturligt væsen, det ville Maya ikke kunne klare. Læs med næste gang for at finde ud af det.