Familien Aablå | Kapitel 12

Sidst vi hørte om Gustav, Brenna og Leina havde de store udfordringer med at få Leina til at opføre sig ordentligt. Gustav fik plukket sin frugt – eller baby – for det var jo faktisk en plantebaby. Deres lejlighed var også blevet alt for lille så de er flyttet til et nyt og stort hus.

Det er en ugen siden vi sidst hørte om dem og der er sket lidt. Leina er begyndt at tage skolen lidt mere seriøst fordi hun bliver straffet af sin mor. Gustavs plantebaby Christopher har snart fødselsdag og de inviterer hele familien med. Brenna skal nok også snart føde.

12_1

Det er fredag og Brenna er kommet hjem efter arbejde. Brenna tvinger Leina til at lave sine lektier hver dag, men det er ikke altid lige let at få hende til det. Men de får det for det meste lavet.

12_2

Christopher har fået en bamse med posten fra bedstemor, bamsen kalder de for Mille. Christopher er meget glad for grøn, så næsten alt er grønt på hans værelse. Gustav har lige lagt ham i seng og er på vej ned for at spise sammen med de andre.

12_3

Fredag er den eneste gang i ugen hvor de tre spiser sammen. Leina er nemlig flyttet over i garagen, eller oven på garagen.

12_4

Det er lidt som et lille hus for der er både køkken, badeværelse, soveværelse og stue. Hun bruger næsten alt sin tid der ovre og resten af tiden bruger hun i poolen.

12_5

Det er blevet lørdag og hele familien har lige været til fest. Da de kommer hjem går vandet på Brenna. Hun tager alene hen på hospitalet, da Gustav må blive hjemme ved Leina og Christopher.

12_6

Det blev tvillinger! To piger som hedder Lilje og Line. Gustav ville gerne se sine piger så han kommer og henter dem, men han blev nød til at tage Christopher med og efterlade Leina alene derhjemme.

Brenna og Gustav er blevet enige om at der ikke skal flere børn i familien nu. De har 4 og skal måske have en hund. De planlægger at blive gift, men er ikke sikre på at det er en god ide. Leina er blevet gladere for skolen, men hun vil hellere tilbage til Fremtiden hvor hun ikke behøvede at gå i skole.

 

Dette var det sidste kapitel i serien om Familien Aablå. Vi håber i har nydt at læse med – vi synes selv det er en hyggelig historie og vil rose Maya for at have involveret så mange udvidelsespakker i historien – det ser vi ikke så tit :-)