Familien Aablå | Kapitel 11

Sidst vi hørte om Gustav mødte han Brennas datter som ved første øjekast var fantastisk. Det viste sig dog at hun er en lille djævel.

Leina er begyndt at pjække fra skolen og mobbe de andre i skolen. Brenna har fået hende i skole i dag, men de havde det vildeste skænderi inden. Leina er ikke kommet hjem endnu og det er en time siden.

11_1

Brenna er på vej ud og for at lede after Leina. Lige da hun kommer ud ser hun en pige, mørkt hår, sort tøj, sort makeup og hun ser forfærdelig ud. Pigen kommer hen mod Brenna og hun kan nu se det er Leina. Brenna flipper ud på Leina, hvordan kunne hun gøre det. De kommer op og skændes, Leina siger at hun ser ud som hun vil og at Brenna ikke skal blande sig i det.

11_2

Til aftensmad i dag skal de have rester af salat men Leina tager noget is fordi hun synes at den skide salat er dårlig. Brenna bliver meget sur over det og siger at hun kan sove i soveposen på altanen i nat.

Gustav har fået et job inden for videnskab og Brenna har fået job inden for madlavning, de har begge første dag i morgen, så de går tidligt i seng.

11_3

Brenna vil lige tage et bad inden hun går i seng, men der er nogen der havde proppet farve i vandet og nu har brenna gult hår. Brenna får næsten vasket det hele ud og hun ved godt hvem der er skyld i det.

11_4

Brenna har fundet ud af at hun er gravid og skal overrække nyheden til Gustav som er faren. Gustav bliver først lammet men bagefter er han meget glad over det. Han skal have sit første barn, hvor er det vildt.

11_5

Endelig er Gustavs mystiske frø blevet til en moden plante og han går ud for at plukke det. Det er en baby! Hvad skal han gøre? hans kæreste har et barn, hans kæreste er gravid og så det her…

11_6

Han overvejer et øjeblik om han skal kaste den ud over kanten og lade som ingenting.

11_7

Ej den er nu lidt for sød til at man kan kaste den ud over kanten… Han beholder den. Gustav går ind og viser Brenna babyen Christopher. Brenna bliver glad, hvor er han sød! Men nu SKAL de altså flytte.

Hvor mon de flytter hen? Kan de klare et problembarn, et plantebarn og så et barn mere? Huset skal i hvert fald være stort. Gustav har også altid drømt om at få en hund og hvis nu Brenna kunne tage sig af børnene så kunne han jo tage sig af hunden…