Familien Aablå | Kapitel 10

Sidst vi hørte om Gustav, mødte han en pæn og sød pige som havde et forfærdeligt liv. Gustav og Brenna havde aftalt at flytte sammen hvis han kunne lide hendes datter. Gustav synes heldigvis at hendes datter var fantastisk.

10_1

Gustav stod i lang tid og snakkede med hende og fandt ud af at hun hed Leina. Hun sagde at  hendes mor måske kunne lave portalen. Gustav blev så glad over at han måske var et skridt tættere på at kunne komme hjem, det var fantastisk.

10_2

Han løb ind til Brenna og fortalte hvad hendes datter havde sagt. Brenna sagde at hun godt kunne prøve og de tog sammen derop. Til alles glæde lavede hun portalen og de gik sammen ind i den.

10_3

Resten af dagen gik godt. Gustav hjalp Leina med lektierne mens Brenna lavede aftensmad. Han opdagede at hun var rigtig god til dansk og matematik. Da de var færdige med at lave lektier sagde hun at hun ville gå til ballet men Gustav var ikke vild med at hun skulle gå til ballet, så han sagde at hun måtte vente til ham og Brenna havde fået job. Leina blev som et monster. Hun smadrede ting og råbte og skreg. Leina gik hen til planten og skulle lige til at trampe på den, men Gustav stoppede hende og gav hende lov til at gå til ballet.

Maden som Brenna havde lavet smagte rigtig godt, hun var et naturtalent til det med mad.

10_4

De var blevet enige om at Brenna og Leina fik sengen og så kunne Gustav sove i sovepose lige hvor han ville. Mens Gustav lå ude i regnen og ikke kunne sove, kom han til at tænke på hvad for et monster Leina var. Gustav skulle nok få lært hende lidt om opførsel… Enten ved at bruge ord eller straf.

10_5

Gustav er lige vågnet og han opdager at hans plante er fuld af ukrudt. Han plejer den til den er helt fin og det varer ikke længe før den kan plukkes.

10_6

Gustav er begyndt at bruge meget tid ved videnskabsmaskinen, da Brenna og Leina skændes meget. Leina er en lille djævel og selv hendes falske kæledyr er en djævel. Men Gustav er glad for at Brenna også kan se at hun ikke er en lille engel mere.

10_7

Det er begyndt at blive standard at Brenna skal ned og skælde Leina ud. Leina prøver hver dag at pjække fra skolen, og hun ødelægger tingene i huset samt sætter fælder op over alt. Både Gustav og Brenna er trætte af hende, men de kan ikke bare sende hende hjem til faren som jo er fanden selv. Leina er jo også Brennas barn, de må jo bare opdrage hende lidt mere.

Kan Gustav og Brenna klare Leina eller sender de hende på kostskole? Og hvad med huset…? De kan da ikke blive boende i en 1 værelses lejlighed. De var jo grunden til at Maya flyttede, der var ikke plads. Før var de to og nu er de tre, der er slet ikke nok plads.