Familien Aablå | Kapitel 1

Så er vi på banen med endnu en ny historie. Denne gang er forfatteren Maya, og vi håber at i vil tage godt imod den!

1_1

De to søskende Maya og Gustav er lige flyttet hjemmefra. Deres stedmor var den sureste og strengeste i verden, jeg tror at Maya fik stuearrest mindst 2 gange i ugen og det samme galdt Gustav for han elsker at feste. Maya og Gustav kender ikke deres forældre. Deres forældre efterlod dem i parken hvor Sabrina fandt dem. Sabrina som er deres stedmor tog dem med hjem hvor de voksede op. Maya og Gustav har to halvsøskende, Minna er spædbarn og så er der Dina som er barn. Maya og Gustav hader Dina fordi hun er mors prinsesse, hun får hvad hun vil have og så er hun bare en lille diva.

1_2

Maya og Gustav har begge lært at køre bil. Sabrina var lige blevet gift med en rig mand, han var faktisk sød, han har givet dem penge til 2 uger på universitetet og en mega fed bil.

Maya og Gustav valgte at tage 2 uger nu med så mange timer man kan have. Og Gustav, som er lidt af en festabe, kan ikke helt styre det med fest og tidligt i seng.

1_3

De klarede mandag en af de hårde dage fra kl. 8-18. Maya og Gustav er begge meget trætte da de er ikke vant til at skulle gå så meget i skole og studere så meget, så det er heldigt at tirsdag ikke byder på så mange timer. Maya og Gustav drømmer nu sødt om venner og familie og at holde fri, men det må vente til de kommer hjem igen.

1_4

Så er det tirsdag, og fri kl. 10 for dem begge. Det blev heller ikke til morgenmad i dag, de når den simpelthen ikke. Maya råber at Gustav skal få noget tøj på ellers kommer han ikke til tiden. Maya er selv på vej hun skal udsende radionyheder i dag, hun studerer nemlig kommunikation så hun kan blive nyhedsvært. Gustav studerer videnskab og medicin, han elsker nemlig fisk, planter og videnskab.

1_5

Gustav har fundet ud af hvordan man laver det forbudne frø og har endda også lavet det, men han skal have niveau 7 i havebrug. Så Gustav læser resten af dag, han skal dog huske at gå tidligt i seng for dagen i morgen bliver også en af de hårde. Maya vælger dog bare at studere i den bog hun har fået af universitetet.

Det var det de brugte dagen hvor de havde tidligt fri på.

1_6

Gustav bliver vækket midt om natten af hans mobil der ringer. Han bliver rimelig sur over det for folk ved da godt at han sover og at han skal tidligt op. Gustav tager telefonen og går i seng igen.

Mon det er et vigtigt opkald siden der bliver ringet midt om natten eller er det bare er telefon fis? Læs med næste gang, kunne være der var sket noget med deres mor, søster eller papfar?