Ind i ilden i Egypten

I the Sims 3 Verdenseventyr finder du i Egypten missionen “Ind i ilden”.

 

Walkthrough til “Ind i ilden”

I denne mission bliver du sendt til Youssef Nagi, som til at starte med beder dig om at komme med 4 stykker tyrkis. Du kan med fordel lede i nærheden af pyramiderne, husk at du kan se på oversigtskortet hvor du finder Tyrkis, når det kommer i en udfordring som denne.

Når du kommer tilbage med stenene bliver du sendt ud for at tale med nogle af de lokale om MørkoMænd. Et godt råd er lige at lære dem at kende lidt, inden du udspørger dem for meget.

Eftefølgende bliver du “sendt i ilden” efter flammefrugter der vokser i det brændende sands grav, hvilket er den mindste af de to pyramider.

Ind i ilden

Ind i ilden

For at komme ind skal du gå op ved indgangen, inspicere og vente på at døren åbner sig.

Ind i ilden

Når du kommer ind kan du se, hvor du skal sætte kilestenen i. Som du kan se på billedet ovenfor er der også et tilstødende rum, hvor man kan gå på udfordring. Det er dog et ret stort område og ikke en del af denne udfordring, men du kan godt finde lidt relikvier og ædelsten og måske en lille mumie ;-)

Ind i ilden

Når du kommer ind af døren kan du vælge at hoppe i brønden og svømme gennem tunnelen, men du kan også vælge at hoppe i for at blive gennemblødt og dernæst gå over ild-fælderne. De bliver nemlig ødelagt når du går igennem mens du er våd.

Ind i ilden

På den anden side af gangen er der en dør, som leder dig ud til et rum med en trappenedgang.

Ind i ilden

I rummet er der også en gulvkontakt som aktiverer en skjult dør der fører ud til der hvor du kom ind.

Ind i ilden

Når du går ned af trappen kan du se de første flammefrugtplanter. Der er kun frugter på hver anden dag, så du kan være heldig at finde alle dem du skal bruge her, men ellers skal du bare lige en tand videre i grotten, så kommer der flere.

Ind i ilden

Når du har plukket flammefrugterne går du videre ved at skubbe den midterste statue minimum 2 felter frem. Dette ødelægger ildfælden og du kan passere rundt langs gangen til den næste blokering. Husk at samle mønter op på vejen. Nu skubber du igen den midterste statue ind i ilden og passerer. På den anden side er der en brønd og nogle skidtbunker du kan ødelægge og finde værdifulde sager. Ved at træde på fodtrinnene ovre til venstre åbnes en skjult dør ud til trappen.

Ind i ilden

Når du hopper i brønden og svømmer igennem tunnelen kommer du frem til ovenstående rum. Her vil jeg anbefale først at skubbe statuen i midten af billedet ind i ilden, for at ødelægge fælden. Dernæst vil jeg skubbe en af statuerne over på det hvide felt i gulvet.

Ind i ilden

Dette aktiverer endnu et felt, som du skubber en anden statue over på.

Ind i ilden

Når du har gjort det kommer et felt med fodspor frem. Når du stiller dig på det, springer du kæden på døren.

Ind i ilden

Dette fører dig ind til rummet med de mange flammefrugter. Husk også at kigge i kisten.

Ind i ilden

Tilbage i rummet med brønden finder du også en skjult dør, som fører dig ind i et område, hvor du kan finde flere værdifulde sager.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
Ind i ilden

Når du har høstet de flammefrugter du har brug for vender du tilbage og afleverer dem og bliver sendt videre på en ny mission.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]