Her er der størst chance for at få en baby

her er der størst chance for dine simmere får en baby

Vidste du, at det ikke er helt ligemeget hvor dine Simmere vælger at lave juhuu, hvis du gerne vil have en baby i husholdningen? For nylig gav vi jer en liste over alle de steder Simmere kan woohoo, og ud fra den er der nogle hvor vi har konkrete procentsatser på, hvor stor sandsynligheden er for at få en baby. Se med herunder!

 

Her har dine Simmere størst chance for at få en baby

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][default_list] [/default_list]

 

Derudover vil der være 20% ØGET chance for at få en baby når der er fuldmåne i Sims 3 Overnaturligt, og 50% øget chance hvis dine Simmere forsøger mens de har en “magic in the air” moodlet som også er i Sims 3 Overnaturligt.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]