Emma Harte | Kapitel 7

EH7_1

Nu er der gået nogle måneder, og der er kun en lille måned til før Emma har termin. Hun er så spændt på at blive mor til barn nummer to, og den glæde deler hun med både Herbert og Julie.

EH7_2

Nu er Harte’s færdigt. Harte’s har fået bryllups faciliteter, fordi Emma blev så inspireret af sit eget bryllup, at hun mente Harte’s måtte have det. Hun er også meget stolt af at hendes store projekt endelig er færdig.

EH7_3

Hverdagen er rigtig begyndt at indfinde sig, og mens Emma er på barsel, nyder hun bare at slappe af, da hun er meget udmattet efter en hel dag. Herbert prøver sig frem i køkkenet, og har da brændt meget på her på det sidste.

EH7_4

Efter en træningsdag i fitnesscenteret, får Emma veer så hun ringer efter en taxa, og da hun er ankommet til hospitalet beder hun lægerne om at ringe til Herbert.

EH7_5

Efter en hård fødsel kunne Emma og Herbert gå fra hospitalen som forældre. Da de ser ham er de ikke i tvivl, om at han skal hedde William som de havde tænkt, hvis det passede til ham. Julie blev passet af en babysitter, selvom hun meget gerne ville have været med.

EH7_6

Efter et par dage får de indrettet et babyværelse til William. Emma elsker William og elsker bare at nusse ham og kramme ham, hun elsker ham bare meget højt.

EH7_7

Også Herbert er en god far, han tager sig gerne af alle nattevagterne og der er ingen tvivl om at han nyder at være sammen med William.

EH7_8

Julie er rigtig glad for at gå i skole, hun har fået mange venner og veninder og er god til de fleste fag. I weekenden ringer hun til hendes kammerater og snakker med dem længe, Emma og Herbert er meget stolte.

EH7_9

Efter en lang barsel er Emmas form ikke det den har været. Hun har taget et par kilo på og dem vil hun gerne af med og derfor træner hun hver dag i fitnesscenteret og hun kan allerede se hendes krop forandre sig.

EH7_10

Julie er snart 10 år, og vokser hele tiden, så Emma og Julie gik på jagt efter noget nyt smart tøj. Emma synes Julie ser så sød ud, og er så stolt af hendes “lille” pige.

EH7_11

William har fødselsdag og hele familien mødtes i køkkenet for at fejre det. Emma og Herbert synes tiden er gået hurtigt og synes det er vildt deres lille dreng er så stor allerede.

EH7_12

Wiiliam er blevet stor. Emma synes det er snyd at barn nummer to, heller ikke ligner hende men Herbert. Men William er heller ikke til at stå for, de fejrer hans fødselsdag med boller (og kage).

EH7_13

Julie skynder sig da der skal spises kage, at snuppe det første stykke.

EH7_14

Da de er færdige med at spise morgenmad, vælger Emma at køre William en tur i klapvogn. Hun kan se at William allerede er en naturelsker ligesom sin far, hun er spændt på om at han kommer til at ligne hende med hendes forretningssans.

EH7_15

EH7_16

EH7_17

Emma er så lykkelig, hun har verdens bedste mand og de to mest fantastiske børn man kunne ønske sig. Hun kan huske tilbage til der hvor hun kom til Sunset Valley, for at drive forretning. Senere mødte hun så Terje, som var en kæmpe kujon. Hun blev gravid, og fik Julie, noget af det bedste der nogensinde er sket i hendes liv. Hun mødte så Herbert, og fik William, det er altsammen noget der har betydet noget i hendes liv. Nu står hun her, og tænker tilbage til da hun kom.

Det var så sidste afsnit, håber i har nydt at følge med!

 


Tusind tak til Rebekka for historien om Emma Harte. Vi har nydt at læse med, det håber vi også at i har. Har du mod på at skrive din egen historie og få den bragt her på Simsleksikon, så læs mere her.