Emma Harte | Kapitel 6

EH6_1

Julies værelse er nu færdigt og Julie er vild med det. Hun elsker også alle hendes ting og selvom Julie er 7 år er hun bestemt ikke for gammel til gyngehest!

EH6_2

Nu er Julie jo også sammen med alle hendes kammerater efter skole, så Emma har god mulighed for at være sammen med Herbert…

EH6_3

Emma vil spørge Herbert om han vil gifte sig med hende. Hun ved han ikke kunne finde på at spørge hende, da hun har gjordt det meget klart for ham, at hun vil have deres forhold skal gå stille frem. Herbert bliver overlykkelig, og siger med det samme ja, Emma fortæller ham dog at inden de skal giftes skal han møde Julie.

EH6_4

Emma havde inviteret Herbert, så han kunne møde Julie. Uheldigvis havde Julie sovet hos en af sine veninder, så Herbert havde sovet sammen med Emma, og da Julie kommer hjem står han i hans underbukser. Julie spørger bare hvor hans bukser er og så begynder de at snakke sammen. I starten er Julie lidt genert, og hun siger ikke så meget, men jo længere tid de står og snakker jo mindre genert bliver hun.

EH6_5

Herbert bliver der hele dagen, og han bliver der også til Julie skal sove. Han får et par bukser på senere, og så får han lov til at læse hendes godnathistorie. Emma kan mærke at Julie godt kan lide Herbert og det gør hende meget glad. Efter Julie er langt i seng, aftaler de med det samme en dato for bryllupet, for Herbert og Julie kunne godt sammen og så kan Emma ikke se nogen grund til at de skulle vente.

EH6_6

Så kommer dagen hvor Emma og Herbert skal giftes. De har valgt at det skal være i haven, da Emma efterhånden er blevet lidt berømt på sit hotel og journalisterne strømer til for at få billeder af brylluppet. De har valgt at det skulle være intimt og med få gæster, uheldigvis er der regnvejr men det skal ikke stoppe dem for at blive gift.

EH6_7

Kort før ceremonien skal begynde finder Emma ud af at hun er gravid. Hun er helt oppe at køre… Om få minutter skal hun giftes med hendes drømmemand og så er hun gravid, det kunne ikke blive mere perfekt.

EH6_8

Så begyndte ceremonien, gæsterne sad ned og Herbert og Emma udvekslede ringe. Julie gav flere gang sin mor thumbs up, og var så glad på hendes vegne. Ceremonien varede ikke så længe, og så kunne Emma og Herbert nyde festen sammen med deres gæster, som nygifte.

EH6_9

Så var ceremonien overstået, og kagen skulle skæres ud. Julie fik det første stykke og så kunne festen nydes med alle gæsterne.

EH6_10

Da Emma, efter gæsterne er gået, fortæller Herbert at hun er gravid, bliver han så glad. Der er ingen tvivl om at Herbert glæder sig til at blive far.

EH6_11

Selvom det er en dag siden brylluppet, er der stadig beskidte tallerkner og rod. De har til gengæld fået både nyt køkken og badeværelse, hvilket der blev råd til efter Herbert flyttede ind.

EH6_12

Nu hvor hverdagen efterhånden er blevet normal, har Emma været ude og købe ventetøj. Hun vil gerne stadig se pæn ud, og har givet mange penge for tøj, selvom hun sagtens indtil videre kunne gå i sit normale.

EH6_13

Julie og Herbert er blevet ligesom far og datter. De deler hemmeligheder med hinanden, og snakker om alt mellem himmel og jord. Emma er meget glad, for at de kan sammen og har et specielt bånd, Emma kan også se at Julie ser meget op til Herbert.

EH6_14

Emma er på størrelse med en hval synes hun selv, og har valgt at gå i træningcenter selvom det jo er almindeligt at tage på når man er gravid. Hun gør det mens Julie er i skole og Herbert på arbejde, så hun kan være sammen med dem når de kommer hjem.

EH6_15

Julie kommer sommetider og henter hendes mor fra fitnesscenteret, når hun har været i skole. Emma har fortalt hende at hun er gravid, og Julie glæder sig så meget til hun skal være storesøster.

Hvad vil der ske når den nye baby kommer? Kommer ægteskabet til at holde mellem Emma og Herbert? Bliver Julie en god storesøster? Læs med i det sidste afsnit!