Emma Harte | Kapitel 5

EH5_1

Emma er efterhånden blevet en dygtig videnskabskvinde, og begynder at lave nogle af de farlig forsøg. Sidste gang Emma forsøgte sig gik hun dog i brand. Hun gik helt i panik og skyndte sig hen til den nærmeste pool.

EH5_2

Emma nåede heldigvis at hoppe i poolen inden branden blev for voldsom, dog blev hun svitset en del og måtte i bad. Hun løb lidt hurtigt da hele nabolaget ikke skulle se hende sådan.

EH5_3

Emma kommer fortsat og besøger Herbert meget. De hygger sig meget, og Herbert ved godt at Emma er mor til Julie, og han ønsker sig sådan at komme til at møde hende. Emma synes ikke det er en god idé, da hun jo brændte fingrene på Terje for få år siden.

EH5_4

Emma og Herberts venskab er blevet meget tættere, og de er meget nære venner. Nogle gange er det lige før deres venskab er for tæt…

EH5_5

EH5_6

Det ender ikke bare i et kys, men mange og deres forhold begynder virkelig at tage fart nu.

EH5_7

Herbert inviterer på middag til dagen efter og der beslutter de sig for at blive kærester. Emma synes de skal gå stille frem de har jo kun kendt hinanden i et par uger og hun vil vente med at flytte sammen til senere.

EH5_8

Julie har fødselsdag, og bliver en stor pige. Emma er så stolt af hende og glæder sig sådan til at hun skal starte i skole.

EH5_9

EH5_10

Julie er blevet en rigtig flot pige. Emma går hele tiden rundt og nusser Julie i håret, det synes Julie dog er lidt irriterende. Julie har jo stadig, det der flotte lyse hår, som hun har for Terje og ikke Emma, det begynder virkelig at bekymre Emma nu, hvor Julie kan gå rundt og se alle sine kammerater med deres fædre.

EH5_11

Mens Julies værelse bliver bygget, sover Emma og Julie stadig sammen. Emma synes det er så hyggeligt, at de kan det mens værelset bliver bygget, men hun ved også at det kun er midlertidigt.

EH5_12

Efter Julie er blevet større, er forholdet mellem dem kun blevet stærkere. Til trods for at Emma har et strengt program laver de alligevel en masse ting sammen.

EH5_13

Mens Julie er i skole besøger Emma stadig Herbert meget. Julie ved ikke hendes mor har en kæreste, og det synes Emma heller ikke hun skal vide, før hun er sikker på at hive en ordentlig mand ind i hendes liv.

EH5_14

Harte’s er snart færdigt, Emma synes bare der mangler nogle aktiviteter og så er hotellet færdigt. Emma glæder sig til den dag hvor hun bare kan tjene på Harte’s, og ikke hele tiden skal bygge noget.

Hvad vil der ske mellem Herbert og Emma? Hvordan vil det gå Julie? Bliver Harte’s nogensinde færdigt?