Emma Harte | Kapitel 4

EH4_1

Siden vi besøgte Emma og Julie sidst, er Julie blevet større. Julie har jo også det her tydlige lyse hår, som hun ikke har fra Emma, men fra Terje, som jo overhovedet ikke ville have noget med barnet at gøre. Det gør Emma meget bekymret. Nu er Julie jo også snart så stor at hun har brug for en faderrolle, noget som Emma ikke kan give hende, hun vil ellers kun det bedste for hendes lille guldklump.

EH4_2

Emma har kun et par fridage tilbage, som hun bruger på at være sammen med Julie, og bl.a. lære hende at gå og tale, Julie er allerede blevet en lille bogorm som hun hverken har fra Emma eller Terje, Emma tror at Julie bliver et lille geni en dag.

EH4_3

Til trods fra at hotellet går fremad, sover Julie stadig inde hos Emma. Emma regner dog med at så snart hun bliver større får Julie sit eget værelse. Indtil videre er der slet ikke plads i det hus de bor i, men hun bygger ud når den tid kommer.

EH4_4

Da Emma også skal ordne en masse praktiske ting i hjemmet, har hun købt en gåvogn til Julie så hun kan lære at gå, og Julie bruger flittigt gåvognen hun spæner rundt.

EH4_5

Nu er Julie startet i børnehave så hun kan møde andre børn og det er tid til at Emma skal igang igen. Lige for tiden går Harte’s rigtig godt, så hun køber sig ind i Holgers Café, så hun nu kan få en del af indtægterne fra det sted.

EH4_6

EH4_7

Harte’s er ikke langt fra at blive et rigtigt lækkert hotel. Emma er godt tilfreds med hvad hun har skabt, og håber sådan en dag at folk kommer rejsende fra hele verden, for at bo på Harte’s.

EH4_8

Emma har fået en ven. Han hedder Herbert, og er en pigernes ven. De mødte hinanden, da Herbert og hans familie kom og overnattede i hotellet, og så faldt Emma og Herbert i snak og de blev straks venner. Herbert er en del yngere end Emma, men de er ligeglade de snakker så godt sammen.

EH4_9

Emma er ovre ved Herbert, når hun er færdig med arbejde og lige inden hun henter Julie fra børnehave. Herbert er meget rig, og vist også lidt forkælet… Han er opvokset i rigdom så han nyder at Emma kommer helt afslappet og bare er sig selv.

EH4_10

En dag da Emma læser i avisen, ser hun et billede af et hus, i artiklen står at Terje Dahlberg og Nadja Dahlberg venter et barn sammen. Emma er ligeglad han kan gøre hvad han vil, men Julie skal aldrig nogensinde se den kujon. Hun elsker Julie og ønsker ikke at hun skal opsøge sin far.

Hvad vil der ske med Julie, når hun bliver større? Hvad vil der ske mellem Herbert og Emma? Læs med i næste afsnit af Emma Harte!