Emma Harte | Kapitel 3

EH3_1

Emma er nu så langt henne i sin graviditet, at maven kan ses. Terje har arbejdet så meget at Emma ikke har fået tid til at fortælle ham at han skal være far, men i aften har Emma inviteret på middag hjemme hos hende så hun kan fortælle ham det.

EH3_2

Lige så snart Terje træder ind af døren beder han om en forklaring, Emma fortæller ham at hun er gravid. Terje bruger lige lidt tid på at synke den, og så starter det hele…

EH3_3

Først går Terje i forsvarsposition, og siger at de bare var hende der var så uansvarlig og hun skulle til at tage noget mere ansvar…

EH3_4

Der bliver pludselig stilhed og ingen af dem siger noget, Emma venter bare på at han begynder at tale igen…

EH3_5

Til slut fortæller han at han ikke ønsker at være far, og at hun selv må vælge om hun ønsker at få en abort eller beholde barnet. Emma er helt knust, da Terje går og Emma står alene tilbage, kan det virkelig være rigtigt?

EH3_6

Emma er helt sønderknust de næste par dage efter, hun tænker og tænker. Hvordan kan det være at det her sker for hende, hun har altid hørt om alenemødre i film, men nu var det virkelighed for hende. Hun vælger bare at glemme Terje og fokusere på den dejlige baby der kommer nu.

EH3_7

Endelig føder Emma, hun synes det var lang tid at vente men nu er babyén endelig kommet. Hun døber hende Julie, og sætter en fin lyserød seng end i værelset, så de kan sove sammen. Emma elsker Julie lige fra første gang hun ser hende, hun er så fin synes Emma.

EH3_8

Julie bliver hurtigt Emmas guldklump, og hun er sammen med hende så meget som hun kan. Hendes barsel er snart ovre men hun har taget lidt ekstra fri, så hun kan være sammen endnu mere med Julie inden hun skal i børnehave.

EH3_9

Emma skal begynde at tjene nogle penge, så hun kan komme igang igen. Hun sælger hendes afgrøder fra haven, så hun kan tjene lidt ekstra, men da pengene ikke vokser på træerne i øjeblikket bliver hun nødt til at tage Julie med, så hun bliver slæbt lidt rundt omkring for tiden.

EH3_10

Nu er Julie blevet et par måneder, der går ikke lang tid før hun kan gå og tale. Emma synes tiden går hurtigt og hun nyder meget at passe Julie, men hun glæder sig snart til at kunne arbejde igen, så hun kan tjene nogle penge.

Hvad vil der ske med Julie, når hun jo snart bliver større? Hvad vil der ske med Emma, nu hvor hun er alenemor og skal have hverdagen til at fungere? Se med i næste afsnit af Emma Harte, for at få svarene!