Emma Harte | Kapitel 2

EH2_1

Emma er rigtig ved at indfinde sig i Sunset Valley, hendes job indenfor videnskabsbrancen går strygende. Hun er også begyndt at føle at det hus hun bor i nu, er det hjem hun har følt sig mest hjemme i, så hun har tænkt sig at blive i Sunset Valley.

EH2_2

Harte´s er også gået fremad, Emma har købt endnu en bungalow for at endnu flere gæster lægger et besøg forbi Harte´s. Buffeter der også men der skal bestemt sparres op til at gæsterne kan sidde ned og spise, da det er en af de ting anmelderne kritiserer mest.

EH2_3

Den nye Bungalow ser ud til at blive brugt, Terje har travlt med alle de gæster der gerne vil tjekke ind, han må desværre skuffe de fleste da der simpelthen ikke er flere værelser ledige. Men gæsterne bliver ved at komme alligevel…  Antallet af gæster eksploderede da journalisten Jim Fairley udtrykte at hotellet havde en stor fremtid. Men Emma frygter at populariteten går over om en uges tid.

EH2_4

Emma er stille og roligt begyndt at få flere og flere bekendtskaber. Hun er blevet ok gode venner med en af sine kollegaer Judy Bunch. Judy er meget anderledes end Emma, men Emma synes hun er meget sød.

EH2_5

Emmas urtehave er begyndt at blive mellemstor, hun håber på at kunne tjene lidt på det, men det kræver meget tid på at lære om havebrug, og den tid har Emma ikke da hun bruger al sin tid på Harte´s og sit job på i videnskabscenteret.

EH2_6

EH2_7

Terje og Emma er nu officielt kærester. Emma kunne ikke være lykkeligere men hun må holde hovedet koldt og også fokusere på arbejde. Terje har sagt til Emma at han elsker hende og Emma elsker også ham, men de har jo kun kendt hinanden i et par måneder.

EH2_8

Harte´s går meget fremad i øjeblikket, og Emma udnytter da at alle kender til Harte´s hun får bygget en pool i håbet om at den vil trække endnu flere turister. Men indtil videre så går det heftigt fremad.

EH2_9

EH2_10

Så er hotellet blevet opgraderet endnu en gang, en ny bungalow, solvogne og en ny morgenmadsbuffet. Emma tror ikke på at denne succes vil stoppe og hun kan se en god fremtid i vente og det giver hende tryghed.

EH2_11

Emma føler sig helt sikker hun vil være sammen med Terje hele sit liv, hun vil giftes med ham og det ser ud til at han føler det samme, Emma sætter sig på knæ og frier, Terje er så glad og han hopper og springer af lykke… Nu skal de giftes snart!

EH2_12

Efterhånden er Terje nærmest flyttet ind hos Emma, de hygger og nyder ellers bare hinanden. Terje kunne tænke sig at flytte i noget fælles større, mens Emma synes han bare skal flytte ind hos hende som det er nu, det kan være det ændre sig i fremtiden.

EH2_13

Hov, hvad er det for noget? Emma er begyndt at få lidt småkvalme, hun håber det går over snart, men Terje siger det bare er lidt influenza, det håber Emma det er…

EH2_14

Den kvalme, var ikke en influenza… Emma finder ud af at hun er gravid. Emma er meget glad, men det var heller ikke noget de havde planlagt, så hun er lidt spændt på hvad Terje siger til det, men hun er sikker på at han bliver glad.

Hvad vil der ske med Emma og Terje nu hvor hun er gravid? Vil foholdet holde nu hvor en baby kommer ind i billedet? Læs næste afsnit af Emma Harte for at få svaret!