Emma Harte | Kapitel 1

Det er med glæde at vi kan præsentere jer for Emma Harte. Hun er hovedpersonen i denne novelle, som er skrevet af Rebekka. Historien er lidt kortere end i er vant til, men vi håber at i alligevel vil tage godt imod Emma Harte.


 

EH1_1

Det her er Emma Harte. Emma er lige flyttet til byen Sunset Valley i håb om at hun kan starte en forretning. Hun vil starte en kæmpe forretning som skal gøre hende rig. Eftersom en forretning ikke kommer af sig selv, har hun taget et ledigt job i videnskabcenteret, hun ved ikke så meget inden for videnskab men hun ved at det giver godt og det er det hun har brug for.

EH1_2

Det hus Emma flytter ind i er ikke så fint, som hun kunne håbe på men hun ønsker heller ikke at bruge hele sin opsparing på et hus. Hun kommer alligevel til at bruge al hendes tid på at arbejde, og det har hun ikke for fremmede. Hendes mor var også sådan og det var også derfor Emma flyttede og afbrød kontakten med hendes mor. Hendes mor havde brugt al hendes tid på at arbejde og sådan ønskede Emma ikke at være, så hun ville stadig være en god mor, når den tid kom.

EH1_3

Da Emma skulle sætte huset i stand, købte hun et par bøtter maling og nogle billige møbler for at hun trods alt følte sig en lille smule hjemme. I haven har hun lavet en lille urtehave da hun skulle lære havebrug, som var et af kravene for at få jobbet på videnskabcenteret.

EH1_4

Når Emma har fri bruger hun sin fritid på biblioteket, hvor hun skriver bøger for at få lidt ekstra indtjening. Hun har endnu ikke fået nogle bekendtskaber, udover sin chef men Emma er tålmodig.

EH1_5

EH1_6

Da Emmas opsparing er oppe på et par tusind simoleoner, ser hun en grund i avisen. Grunden er velegnet til et hotel, og da Emma har pengene til det køber hun gunden. Hotellet kalder Emma for Harte´s, da hun synes det lyder fornemt. Emma opsparing rakte dog ikke længere end at hun kunne købe en bungalow og en lille hytte som så blev indrettet som lobby. Nu håber hun på at blive succesfuld inde for hotelbrancen.

EH1_7

Nu har hotellet været åbent i et stykke tid, og Emma kan mærke fremgang hun har ansat en receptionist og de første gæster har været forbi Harte´s. Hun bliver hurtigt venner med receptionisten, som hedder Terje. Han kan gøre hende helt blød i knæene bare ved at blikke til hende.

EH1_8

EH1_9

Der går heller ikke længe før at deres forhold bliver mere romantisk. Når alle gæsterne er gået plejer de at snige sig ind i lobbyen og de udnytter hver en chance for at være sammen. Emma kunne godt tænke sig at deres forhold ikke længere er hemmeligt, men Terje er søn af de rigeste mennesker i hele Sunset Valley og omegn, så for ham er det perfekt med et hemmeligt forhold og det respektere Emma, lige nu nyder hun bare at hun er sammen med ham.

Så hvad vil der ske mellem Emma og Terje? Får Emma succes med Harte´s? og hvad vil der ske med Emma Harte?