Emily | Del 9

At vågne med frygt er ikke sjovt. Det tog mig flere timer at falde i søvn den første nat. Nu er det 3 dage siden og har ikke set noget til Stefan siden den dårlige nyhed. Der går sikkert ikke langt tid før jeg bliver mistænkt. Inden i ved jeg, at jeg skal fortælle det til Stefan. Han elsker mig og måske vil han forstå hvad jeg er oppe imod. Det har jo aldrig været mit valg at blive til en vampyr. Kan huske natten det skete. Jeg var i seng sammen med min mand. Vidste bare ikke, at det eneste han ville have var penge. Imens jeg sov skar han min hals over og tog alle mine ejendele som havde værdi. Den smerte som jeg oplevede der var forfærdeligt. Heldigvis dræbte han mig ikke. Jeg forblødte langsomt, så der ville gå flere timer før jeg ville død. Mine forældre kom og så mig. Jeg vidste godt, at de var vampyrer, men jeg ville ikke være en. De ville ikke miste mig, så de forvandlede mig. Det er over 100 år siden nu og jeg havde lovet dengang, at jeg ikke ville forelske mig igen. Stefan er ikke på samme måde. Stefan er blid og vil mig ikke noget ondt. Jeg må fortælle ham det.

afsnit-9-billede-1

Når ikke at tænke meget mere før Stefan kommer. Han går bare lige ind uden at banke på. Det plejer han normalt at gøre, men denne gang er jeg bange. Stefan går ind i soveværelset der hvor jeg ligger.

 

”Hej Emily, hvordan går det? ” Spørger Stefan

”Hej Stefan, det går okay” siger jeg forsigtigt

”Skal jeg lave noget morgenmad” spørger Stefan sødt

”Jo tak, jeg tager lige tøj på” svarer jeg

 

Stefan går ind i køkkenet og begynder at lave spejlæg. Imens tager jeg tøj på. Er så nervøs for, at han ved det. Han har jo ikke været her i 3 dage og så dukker han op nu. Det er lidt mærkeligt. Efter 20 min har jeg fået tøj på og været i bad. Jeg går ind i køkkenet og sætter mig ved spisebordet.

afsnit-9-billede-2

”Jeg er så ked af, at jeg ikke har ringet eller skrevet, men har været så optaget siden i mandags” siger Stefan

”Det er okay. Ved i hvem der har gjort det? ” Spørger jeg

”Nej desværre” siger Stefan

 

Han går over til mig og sætter en tallerken med æg og kysser mig på kinden

 

”Det smager godt” siger jeg

”Jo tak” svarer Stefan

”Tror du ikke at vampyren er taget afsted fra byen? ” Spørger jeg

”Jo det tror jeg. Der er ikke blevet dræbt flere siden den gamle dame døde” svarer Stefan

”Nu skal vi ikke være så triste hele tiden, vil du ikke med ind i soveværelset? ” spøger jeg, mens jeg blinker til Stefan

”Jo selvfølgelig” griner han og løber ind og smider sig i sengen

afsnit-9-billede-3

”Stefan? Der er noget jeg skal sige til dig” siger jeg forsigtigt…