Emily | Del 7

Min makeup løber og jeg skal nå at gøre mig klar. Stefan kommer om 2 timer og jeg er overhovedet ikke klar.

Kigger i spejlet og fjerner mit makeup og lægger noget nyt. Tager min nye kjole på og sætter mit hår flot op. Finder også nogle hvide hansker som jeg har gemt i flere år. Nu har jeg endelig en mulighed for at bruge dem. Kigger på halskæden rundt om min hals. Nu er jeg klar, har min mor ved mig og ved hun ville være stolt. Inden jeg kan gå skal jeg have noget blod, der skulle nødig ske noget. Kigger ind i køleskabet i mit hemmelig rum. Tager en flaske med blod frem og drikker. Godt der ikke er kommet noget på kjolen det ville have været forfærdeligt.

afsnit-7-billede-1

BANK BANK

 

”Hej” siger jeg

”Hej Emily, du ser godt ud” siger Stefan

”Tak, skal vi gå” spørger jeg

”Jo selvfølgelig, kom sæt dig ind i bilen” siger Stefan

At køre med Stefan er så hyggeligt. Glæder mig til at danse tæt med ham og have en god aften…

”Så er vi fremme” siger Stefan

 

Stefan åbner døren og tager mig i hånden. Vi går ind sammen og der er mange mennesker. Vi går hen til Isabella og snakker lidt med hende.

 

”Vil du danse” spørger Stefan forsigtigt

”Ja selvfølgelig” siger jeg

 

Vi går ud på dansegulvet og kigger hinanden i øjnene. Langsomt begynder vi at danse stille. Det føles så fantastisk.

afsnit-7-billede-2

Efter dansen bliver Isabella ringet op og går hen til Stefan og visker noget. Stefan går derefter hen til mig.

 

”Jeg er så ked af det Emily, men jeg bliver nød til at smutte. Kan du selv komme hjem? ” Spørger Stefan

”Hvad! Smutter du… dette skulle være vores aften og så efterlader du mig! ” svare jeg surt

”Emily jeg bliver virkelig nød til at gå. Der er sket noget og det haster” siger Stefan og går

 

Jeg står helt alene tilbage. Kender ingen og føler mig forladt. Jeg tager min mobil og ringer efter en taxa. Tænk at han kunne forlade mig. Jeg elsker ham virkelig meget, men er bange for, at han ikke elsker mig…

 

afsnit-7-billede-3

Kommer kørende op af vejen og kan se politi og to ambulancer. Åhh nej tænker jeg. De har fundet dem!