Emily | Del 6

Mit liv er fantastisk! De sidste par uger har været så gode. Mit og Stefans forhold går så godt. Vi er kærester og vi kunne godt starte et liv sammen. Endelig føler jeg mig normal og ikke som et monster. Når vi er sammen har jeg ikke lyst til blod. Kan kun tænke på ham. Elsker at vågne op til hans side næsten hver dag…

afsnit-6-billede-1

”Godmorgen smukke” siger Stefan

”Godmorgen” Siger jeg smilende til Stefan

”Er du klar til bal i aften? Spørger Stefan

”Selvfølelig er jeg det. Vil du have kaffe? Spørger jeg

”Nej tak, det behøver du ikke. Smutter over til mig selv. Skal på arbejde her om 20 minutter og skal lige skifte tøj inden” svarer Stefan

”Nå, okay… så ses vi til ballet” siger jeg

afsnit-6-billede-2

Han giver mig kun et kys og så er han væk! Han smutter altid på samme tidspunkt hver dag og kommer sent hjem. Han bor ikke ved mig, men jeg holder øje med ham. Det kan godt være han er en bilhandler, men det betyder ikke han først har fri kl 23 om aften. Nogle gange tror jeg han lyver for mig. Ikke fordi jeg er bedre selv, men han skal ikke skjule ting for mig. Det samme gælder for Isabella. Hader hende stadigvæk, men hun holder også hele tiden øje med mig. Hun synes det er en dårlig ide vi er sammen. Glæder mig til at feste og bare glemme alt. Gud! Jeg har ikke købt en kjole! Må ned til Larsen og finde en hurtigt!

 

”Hej Larsen, jeg mangler en kjole til maskeballet og håber du kan hjælpe mig” siger jeg til Larsen

”Jeg ved lige hvad der passer til dig Emily. Du skal være den smukkeste til ballet og Stefan vil blive hel målløs! ” siger Larsen glad

”Tak Larsen” siger jeg og begynder at prøver de smukke kjoler

 

afsnit-6-billede-3

Så har man kjolen. Tid til at gøre mig klar. Jeg ligger kjolen på sengen og kigger ind i mit skab. Tager en æske frem og finder en halskæde. Jeg tager halskæden på og kigger mig i spejlet.

 

”Jeg vil altid have dig tæt ved mig, mor” siger jeg forsigtigt og fælder en tårer

”Savner dig så meget og ville ønske du var her lige nu. Det går så godt… Stefan er en fantastisk mand og både dig og far ville havet elsket ham. Ved der er noget han skjuler og skal nok finde ud af det, men det er jo lidt lige meget. Jeg har jo også en hemmelighed. Skal jeg fortælle ham den? Siger jeg og kigger i spejlet og tænker på dem.

 

Dette var det sidste afsnit i denne omgang af Emilys dystre univers. Tusind tak til Liv, som har skrevet denne spændende og anderledes historie. Vi håber at i har nydt at læse med i denne uge og vi har hørt en lille fugl synge om at Liv er frisk på en sæson 2, hvis der er stemning for det. Skal vi læse mere om Emily? :-)