Emily | Del 5

Mit og Stefans forhold er blevet rigtigt godt. Han har lært mig at spille på klaver. Er begyndt at føle noget for ham. Men er en vampyr og det går ikke, at jeg knytter mig til mennesker. Det sagde min far altid. Hvis jeg bliver forelsket gør jeg måske ting, jeg vil fortryde, og det er sandt. Det var grunden til at de døde. Vi stolede på Magnus og han var en vampyrjæger. Siden dengang har jeg været på flugt og har altid fulgt min fars råd. Men Stefan er anderledes. Han er ikke en vampyrjæger, men en hel normal bilforhandler. Jeg skal mødes med ham på Lykken. Et sted han elsker at være.

”Hej Stefan” råber jeg

Vi giver hinanden et knus. Jeg kigger i hans blå øjne. Kan ikke lade vær med at smile til ham.

”Vi vil gerne bede om to øl” siger Stefan til bartenderen

 

Vi har det så sjovt, at vi glemmer tiden. Klokken er 24 og vi er næsten helt alene. Vi ved alt om hinanden eller næsten. Han ved ikke, at jeg er en vampyr og det skal han heller aldrig vide. Bartenderen går ud i baglokalet og vi er helt alene. Vi kigger på hinanden. Han hvisker mig i øret og med et begynder vi at kysse. Min sult kommer langsomt, men jeg prøver på at holde mig tilbage.

 

afsnit-5-billede-1

Vi går ind på badeværelset og har den vilde omgang, men sulten bliver større og har brug for blod.

Selvom vi er fulde kører Stefan mig hjem. Han giver mig et godnat kys.

 

”Tak for i dag Emily. Du skal vide at jeg holder meget af dig og håber på, at det kan blive til mere en dag” siger Stefan beruset

 

Jeg går ind og lukker døren. Kan se i vinduet at Stefan går ind af døren. Isabella er oppe. Det ser ud til, at hun venter på ham. Jeg derimod har brug for blod lige nu og har ikke lyst til dyreblod!

 

BANK BANK

 

”Ja, kan jeg hjælpe dig? ” spørger jeg

Jeg så dig med Mads! Det er dig der har dræbt ham! ” Skriger en gammel dame

”Undskyld, men jeg tror du har taget fejl, jeg ved ikke hvem Mads er! ” Siger jeg med en urolig stemme

”Det kan godt være jeg er en gammel dame, men jeg kan kende dit ansigt. Jeg går altid en aftentur og jeg så dig sammen med ham den aften han forsvandt. Bare vendt jeg melder dig! ” Råber damen

”Rolig han er ikke død. Han slog sit hoved og siden den dag har han været i mit hus og komme sig. Han sagde at jeg ikke måtte sige det til nogle, men vil du se ham?” Spørger jeg

”Åhh det vidste jeg ikke. Godt jeg kom. Jeg kan hjælpe ham hjem til sin familien” Siger damen

 

Hun går ind i stuen og jeg går om bag hende. Tager fat i hendes hals og suger hver dråbe blod ud af hende. Hader når folk forstyrrer mig især gamle mennesker. Slæber hende ud til klippen og smider hende ud til Mads. Tror jeg må holde lavt profil hvis jeg ikke skal forlade byen.

afsnit-5-billede-2