Emily | Del 4

Kigger over på fru Hansens hus. Stefan og Isabella er ved at flytte ind. De har nogle mærkelige møbler. Isabella ser mig i vinduet. Hun kigger hurtig hen på Stefan og siger noget til ham. Kan ikke høre hvad det er. Jeg føler mig så ensom. Jeg burde gå hen at snakke med dem, men kan ikke få mig selv til det.

Klokken er 19 og jeg tænder for nyhederne.

Vi bringer en efterlysning på Mads Guldberg. Han er ikke blevet set i over tre dage og hans familie savner ham. Hvis nogle har oplysninger i sagen bedes de kontakten Hidden Spring politi på telefon 19961111.

afsnit-4-billede-1

Jeg slukker for fjernsynet. Er ved at gå i panik. Tænk hvis nogle så det eller de finder ham. Tankerne kører rundt i mit hoved. Han har en familie. Tænk hvis han er far til små børn. Jeg har dræbt ham.

 

BANK BANK

 

Får et chok. Går hen og åbner døren. Der står Stefan og Isabella.

 

”Hej. Det er min søster Isabella” siger Stefan

”Hej, hvad vil I! ” spørger jeg lidt surt

”Vi ville høre om du ville med over til os og få noget aftensmad” spørger Isabella.

”Jo tak, det vil jeg meget gerne” svarer jeg tilbage

 

Går med over til deres hus. Gider ikke, men skal virke normal. Skal tænke på noget andet og dette er den eneste mulighed. Jeg går ind af døren, og ser et meget flot hjem. Det er super flot og ikke hvad jeg havde forventet. Jeg sætter mig ved bordet.

 

”Hvor ser det dejligt ud, hvad er det? ” Spørger jeg

”Det er laks og lime” siger Isabella

”Ej hvor lækkert” svarer jeg sødt tilbage

afsnit-4-billede-2

 

”Hvor arbejder du henne” spørger Isabella

”Jeg har ikke noget arbejde” siger jeg forsigtigt tilbage

”Hvordan har du så råd til det hus” spørger hun

”Jeg har arvet mange penge af mine forældre” svarer jeg lidt sur tilbage

”Hvordan døde de” spørger Isabella nysgerrig

”Bella du er så uforskammet. Emily du behøver ikke fortælle det, hvis du ikke vil” siger Stefan hurtigt

”Mine forældre døde for tre år siden i en brand, derfor arvede jeg alle deres penge” lyver jeg

”Det er jeg ked af at høre” siger Stefan

”Hvad med jeres” spørger jeg nysgerrig

”De lever endnu. De bor bare i Island Paradise, så vi ser dem ikke så tit mere” siger Isabella

 

Isabella gør mig sur og jeg får lyst til at dræbe hende. Hun skal ikke blande sig i mit liv.

 

”Jeg må gå. Tak for mad” siger jeg og går hurtig fra bordet

 

Dejligt at være hjemme. Kigger ud af vinduet. Jeg er sulten og har brug for blod.

Jeg kommer hjem efter jagt. Jeg fangede en vild hest som smagte godt. Stefan så så blid ud i dag. Han er sikkert træt af sin søster. Det ville jeg være. Kigger over på deres hus og ser at Stefan sidder uden for. Jeg går over til ham. Vi kigger på stjerner. Det er så hyggeligt.

afsnit-4-billede-3