Emily | Del 3

En uge efter begravelsen og det er så dejligt at vågne til stilhed. Måske lyder jeg lidt kold, men savner hende ikke. Jeg er så sulten. Kan mærke den inde i mig og jeg skal have noget blod hurtigt! Enten må jeg gå på jagt ellers må jeg tage ind på sygehuset og stjæle nogle blodposer. Hader blodposer! Det smager så dårligt og det friske er meget bedre. Et alternativ er dyreblod. Heller ikke det bedste, men bedre end blodposer. Tid til at se om jeg kan fange et rådyr.

afsnit-3-billede-1

Blodet var okay, men man skal vende sig til det. Vil heller dræbe et dyr end et menneske, men blodet holder bare ikke så længe i forhold til menneskeblod.

BANK BANK

Jeg går hen og åbner døren

”Hej! Hvordan går det” spørger Stefan

”Hej. Det går godt, vil du ind? ” Spørger jeg

”Jo, det vil jeg gerne. Undskyld jeg kommer uanmeldt, men kom til at tænke på vores aftale. Ville høre om du ville med ind til byen” spørger Stefan.

”Det vil jeg gerne. Find en stol, så gøre jeg mig lige klar” svarer jeg

”Du har et pænt hjem” råber Stefan

”Tak” råber jeg inde fra soveværelset

 

”Så er jeg klar” siger jeg

”Super sæt din ind i min bil” siger Stefan

”Jo tak” svarer jeg

afsnit-3-billede-2

Er rimelig overrasket over jeg ikke er sulten endnu. Selvom jeg kigger ham ind i hans øjne har jeg ikke lyst til blod. Turen er hyggelig. Tænk at en mand kan gøre mig helt vildt inde i.

 

”Vil du med ind på en café” spørger Stefan på p-pladsen

”Nej tak, jeg er ikke sulten. En anden gang. Jeg skal nå noget. Har du mulighed for at køre mig hjem? ” Spørger jeg

”Vi gør det bare en anden gang. Vil gerne have dig med ind på en virkelig god bar på et tidspunkt. Ja, jeg vil gerne køre dig hjem” Siger Stefan

 

Vi kører ind i indkørelsen. Lige pludselig skærer Stefan sig på hans nøgle. Et meget lille sår, men kan lugte blodet. Jeg kigger på Stefan.

 

”Hvorfor sker dette også altid for mig. Rolig Emily det er ikke slemt” siger Stefan

”Jeg må gå, tak for i dag. Vi ses” råber jeg mens jeg går ud af bilen

”Farvel” siger Stefan forvirret og kører ud af indkørelsen

 

Kan mærke at lysten til blod bliver større og større. Kigger ud af vinduet kan se en mand. Havde lovet mig selv, at jeg skulle stoppe med menneskeblod, men jeg kan ikke. Jeg går ud af huset og går hen til manden. Han ser mig ikke inden jeg bider ham. Jeg suger alt blodet ud af ham. Han er død. Jeg trækker ham væk fra vejen og skubber ham ud over klippet. Håber ingen så det.

afsnit-3-billede-3