Emily | Del 10

”Ja hvad er der” svarer Stefan

”Jeg er den vampyr som har dræbt de mennesker”

”HVAD! ” Råber Stefan

”Jeg er så ked af jeg ikke har fortalt det noget før, men eftersom du er en vampyrjæger har ting været lidt anderledes” Siger jeg

afsnit-10-billede-1

Kan se at Stefan er ved at tænke over hvad han skal gøre. Enten vil han dræbe mig nu eller lade mig gå. Mit hjerte banker så hårdt, at det gør ondt. Har ikke noget imod, at mit liv slutter nu, men er ked af at såre Stefan.

 

”Ved ikke hvad jeg skal sige Emily. Du lyver det kan ikke være dig. Du kan gå i solen” råber Stefan

”Ja Stefan, men der findes forskellige slags vampyr. Der er natte- og dag vandrere” Siger jeg

 

Der kommer en dyb stilhed som føles som en evighed. Vi kigger på hinanden og kan se han begynder at græde ligesom jeg gør.

 

”Stefan du skal forstå dette. Jeg har aldrig ville dig noget ondt. Måske er jeg en vampyr, men jeg elsker dig så højt. Du har ændret mit liv” siger jeg

”Du er en morder” råber han

”Ja, det er rigtigt, det er jeg. Men det er din far også. Din far dræbte mine forældre og siden dengang har mit liv ikke haft mening” siger jeg

”Men du sagde dine forældre døde for 3 år siden! ” råber Stefan

 

Jeg løj for at beskytte mig selv, men efter deres død, har jeg været sur. Jeg kom til denne by for at begynde på en frisk og det gjorde jeg. Men efter noget tid kom du ind i mit liv og du gav mit liv et formål. Du må gerne dræbe mig, men vi holder for meget af hinanden til, at du kan gøre det ” siger jeg

 

Stefan går hen og kysser mig på munden

afsnit-10-billede-2

”Jeg elsker dig og vil altid elske dig, selvom du er en vampyr. Men vi kan ikke være sammen, desværre. Så du har to valg. Du kan forlade byen nu og aldrig komme tilbage og så vil jeg ikke gøre noget. Eller du kan blive og jeg vil sige det til Isabella og så vil hun jagte dig” siger Stefan

”Jeg vil være sammen med dig Stefan” græder jeg

”Det er dit valg, men hvis jeg skal give dig et råd så forlad byen” svarer han

”Hvis det er det du gerne vil have, så gør jeg det med glæde” siger jeg

 

Stefan går helt tæt hen til mig. Han giver mig et kys på kinden og hvisker ”du er det bedste der er sket for mig”. Han går ud og jeg er igen helt alene.

 

Efter jeg har pakket elle mine ting kommer der en taxa. Jeg skal ikke have meget med, men kun nogle minder. Tænk at han ikke ville vide noget om mig. Han havde ingen spørgsmål, som han ville have afklaret. Sætter mig ind i bilen og ved hvor jeg skal hen. Jeg er en vampyr jeg skal ind til byen og leve mit liv. Jeg vil have fest og farver. Den bedste by jeg kan komme i tanke om er Bridgeport. Farvel Stefan kommer til at savne dig.

afsnit-10-billede-3