Sims 3 Byliv – Ekstra pakke

EA lancerer en ny Xtra pakke til The Sims 3 inden længe. Den hedder Byliv (og på engelsk Town life) og så vidt vi er orienteret er release datoen den 26. juni 2011.

Denne Xtra pakke har indhold, som ikke tidligere har været set i en Xtra pakke til The Sims 3. Bl.a. får du nye grunde til din by (f.eks. Café Godt & Lækkert) og nye designgenstande, som gør det muligt at friske byen såvel som eget hjem op.

Ifølge EA indeholder pakken følgende:

  • Færdigbyggede steder og grunde – giv dine simmeres by et nyt udseende med spektakulære nye steder og offentlige grunde – eller lav dine egne spændende lokaliteter.
  • Frisk og i form – du kan træne med det nyeste højteknologiske udstyr og derefter vaske dit svedige træningstøj i det nye, avancerede vaskemaskine- og tørretumblersæt.
  • Slap af – børn vil elske den nye solbungalow-legeplads, -rutsjebane og -sandkasse, mens voksne kan spille skak ved det nye springvand.
  • Studietid eller fortælletid – opdatér biblioteket med en række elegante elementer, byg dit eget studereværelse, eller lav bokse med specialiserede sektionssæder.
  • Nye tøjsæt og frisurer til hverdagen – tøj til ærinder, afslapning eller træning – der er masser af mode til dine smarte simmere.

Vi har fundet følgende billeder af det, som følger med den nye pakke. Alle billeder er fra EA.

Spillet kan forudbestilles allerede nu, bl.a. hos Billigespil til 139 kr., som indtil videre er dem vi har set den laveste pris hos.

Hvad siger I? Er det noget i kunne tænke jer at spille med?