Sims 3 – Gratis download af 2 etagers familiehus

Nu har jeg bygget et hus i Sims 3, som i kan downloade ved at trykke her. Har måtte ligge den i en rar fil for at det virker, hvis du ikke har winrar kan du hente det her. Det fungerer ligesom winzip hvor du skal pakke filen ud til det sted du gerne vil have den til at ligge. Når du har pakket den ud er det en sims3pack fil, og så vidt jeg ved skal der dobbeltklikkes på den, så skulle den gerne installere sig selv. Hvis det ikke fungerer sådan må i meget gerne lade mig vide det, så skal jeg undersøge hvordan det så virker.

I skal selvfølgelig lige se hvad det er i “køber”, så her er lige en tour de chambre. Har kun lige indrettet det mest nødvendige, så der er plads til at flytte en masse mere ind. Huset koster vist nok omkring 30.000 møbleret. Ved godt det ikke er hvad man starter med, og jeg tænker at vi med tiden også vil lave nogle små huse også :) Nu fik jeg bare lige bygget lidt derudaf. Men kan jo være du har en familie der har lidt penge, som trænger til et nyt hjem. Anyway, here goes (beklager ternene, kunne kun tage billeder i build mode).

Huset er i to plan og har en hyggelig altan på første sal. Facaden er i grå mursten og huset har røde tegl på taget.

Fra køkkenet er der nedgang til en lille terasse og udgang til haven, som i øvrigt kan indrettes på fri hånd.

På første sal findes børneværelset med plads til en baby og et større barn. Desuden findes stuen heroppe, og den er indrettet med en sofa og tv.

Sofa/tv hjørne.

Børneværelset, nok mest for piger, men farverne kan jo laves om.

I stueplan findes badeværelse med brusebad, toilet, håndvask og spejl, forældresoveværelse, køkken og entre. Igen er kun det mest nødvendige indrettet.

I køkkenet er der en spiseplads.

Jeg har indrettet med møbler i den billige ende for ikke at gøre huset for dyrt. Dog er sengene lidt dyrere.

Download 2 etagers familiehus

Download huset her

Har du brug for hjælp til at installere filen og få huset ind i dit spil, så læs med i indlæggene Installation af sims3pack fil og Placering af grund i The Sims 3 nabolag.