sims 4 vildmarksliv billeder

Det skal du vide om Sims 4 Vildmarksliv

Nu er det efterhånden et lille stykke tid siden Sims 4 Vildmarksliv udkom – hvad siger I til det, er det sjovt at spille – alle pengene værd? :-) EA folkene har bidraget med 6 tips du bør vide om den nye gamepack, så hvis du har spillet, så læs liige med herunder, og se om der er noget du er gået glip af.

 

6 tips til Sims 4 Vildmarksliv

 

1. Rejs til et helt nyt sted: Dine simmere kan nu stikke af fra hverdagens stress og jag og nyde duften af fyrretræerne i Granite Falls. De kan tage langt ind i skovene for at finde nye overraskelser, heriblandt farlige og forunderlige urter samt nye insektarter.  Lad os bare håbe, at dine simmere ikke er sarte, når det handler om kriblende insekter.

 

2. Slå lejr som en konge: Ingen campingtur vil være komplet uden det rigtige udstyr. Dine simmere kan købe et telt og tage nyt vandreudstyr på. De mindre eventyrlystne simmere kan stadig slå lejr i bekvemmelighed hjemme i baghaven.

 

3. Nyd unikke udendørsaktiviteter: Læg dig til rette til en nat med stjernekiggeri og lad dine simmeres fantasi løbe løbsk! Deltag i et spil hesteskokast, og gå på vandretur i nationalparken. Eller forsøg at finde eneboeren, der efter sigende skulle leve dybt inde i skoven.

 

4. Sæt jer ved lejrbålet: Forkæl dine simmere med ristede skumfiduser og fortæl eventyr, skrøner og skrækhistorier for hinanden. Slap af, og nyd en hurtig forfriskning fra den helt nye køletaske!

 

5. Skab eksotiske miksturer som botaniker: Opbyg dine simmeres botanikfærdighed for at sammensætte en masse forskellige miksturer – lige fra insektgift til beroligende drikke. Denne nye færdighed vil hjælpe simmerne med at finde ud af, hvilke planter der kan spises eller er giftige.

 

6. Bjørnekostumer: Oplevelsen af The Sims 4 Vildmarksliv ville ikke være komplet uden bjørnekostumer. Ja, den store, lodne og listige slags bjørne, der sniger sig ind i din lejr om natten, fordi du lod maden stå ude. Tænk bare på, hvilke løjer dine simmer kan lave ved at vandre rundt i lejren i det kostume. Du kan endda tage kostumet med hjem og se, hvilken slags ballade din simmer kan lave!

Kilde: Thesims.com