Design baby i fremtiden

Vidste du, at du med Sims 3 Ind i Fremtiden kan designe en baby når du er i fremtiden? Med designe mener vi, ja .. Designe! Fremtiden er som vi ved fuld af tekniske vidundere, og når din Simmer rejser til fremtiden, så kan de designe en baby på hospitalet og vælge alt, inklusiv hvem de skal have den med. Du behøver ikke engang have et romantisk forhold til den anden simmer, de skal faktisk bare kende hinanden – hvor nemt er det lige?

Det koster 5000 simoleoner at få lavet en baby, men det betyder også at du totalt undgår graviditeten, og kan gå direkte hjem med din baby efter du har lavet den. Babyen vil have én forælder der er bosat i fremtiden, men den vil høre til i husholdningen hos den Simmer du har valgt der skal designe babyen. Den vil dog selvfølgelig kunne ses i stamtræet hos begge.

Vi valgte den lidt skumle udgave som indebar, at en mandlig simmer fik en baby med en af sine slægtninge som i forvejen havde en familie. Huhm huhm.. Det kommenterer vi ikke yderligere på. ;)

 

baby-i-stamtræ

 

Sådan designer du en baby i fremtiden

 

1) Rejs til fremtiden og klik på hospitalet

Først og fremmest skal du naturligvis være i fremtiden for at kunne designe en baby. Når du er ankommet hertil, så skal du klikke på hospitalet med den Simmer du ønsker skal have en baby.

hospital-1

hospital-2

 

2) Vælg “Engineer a baby with”

Det næste trin er at vælge “engineer a baby with”, og det koster som nævnt ovenover 5000 simoleoner at gøre det.

hospital-3

 

3) Vælg hvem du vil have en baby med

Du vil have mulighed for at designe en baby med alle de personer som du kender i fremtiden, der er frit slag på alle hylder!

hospital-4

 

 

4) Vælg dit barns køn, hårfarve, øjenfarve og to første egenskaber

Nu kommer selve design delen, det er her du vælger præcis hvordan din baby simmer skal se ud!

baby-dna

 

5) Navngiv din baby

Babyen skal selvfølgelig have et navn. Hvis du senere hen fortryder kan du jo altid ændre navnet på rådhuset (dog først når de er ældre).

navngiv-baby

 

Færdig bum! Nu forlader din Simmer hospitalet med en spritny baby som med det samme kan ses i stamtræet.

baby-i-stamtræ

 

Har du prøvet at designe en baby i fremtiden endnu?