Fantasiven i Sims 3 Lev Livet

En af de nye funktioner der er kommet med The Sims 3 Lev Livet / The sims 3 Generations er, at ens børn nu kan få en fantasiven. Det hele begynder når børnene er nyfødte, hvor de kort tid efter fødslen vil modtage en pakke med posten fra en nær slægtning. Denne pakke indeholder en dukke som automatisk placeres i barnets rygsæk. Der er ingen garanati for at dit barn modtager fantasivennen / dukken, men det vil ske i de fleste tilfælde.

The Sims 3 - fantasiven

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
The Sims 3 - fantasiven
Fantasiven i Sims 3 Lev livet – The Sims 3 Generations

 

Fantasivennen vokser i takt med barnet

Så snart dit barn når stadiet toddler, vil barnet automatisk begynde at lege med dukken og synge for sin fantasiven. De vil opbygge et venskab, og jo tættere dette venskab er, jo større chance er der for, at dukken vil følge dit barn når det vokser op. Du kan navngive dukken efter eget valg, og selv sørge for at dit barn interagerer med dukken gennem leg og sang. Indtil barnet når stadiet toddler, vil dukken være i barnets seng hele tiden. Efterfølgende vil den blive taget frem når barnet vil lege med den.

Fantasiven i sims 3

 

Får du en besked der siger noget lignende nedenstående, er det et godt tegn på at din simmer og dens dukke knytter bånd.

“[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][Navn på dukke] er blevet et meget specielt stykke legetøj for [navn på simmer]. Hvem ved hvad der vil ske hvis han/hun fortsætter med at lege med den? Måske kan de forblive gode venner når han/hun vokser op!”

Er båndet mellem din simmer og dukken blevet stærkt nok, vil du før eller siden få en besked om, at du skal trække dukken ud af barnets rygsæk og placere den på gulvet, for at den kan se sig omkring. Dukken vil herefter vokse op i en fødselsdagslignende “ceremoni”, og herefter kan den interagere med din simmer som en normal simmer. Det er dog kun barnet der kan se dukken, for alle andre vil den være usynlig.

Dukken der nu er en fantasiven kan lege, rydde op efter din simmer og give din simmer en snack. Idéen her er at opbygge venskabet til fantasivennen mest muligt. Hvis, eller når forholdet mellem de to er rigtig godt, vil du kunne “tilbyde at gøre virkelig” når du trykker på fantasivennen som social interaktion.

 

Fra fantasiven til virkelighed med regnbuesten

For at simmerens fantasiven kan blive virkelig skal den enten drikke en eliksir der hedder Imaginary Friend Metamorphium Potion som er blevet brygget gennem kemibordet, eller du kan få muligheden for at finde og samle en regnbuesten som du skal aflevere hos videnskabscentret for at kunne gennemføre processen.

 

Transformere tilbage til fantasiven

Så snart din fantasiven bliver virkelig, vil den skifte udseende til en almindelig simmer, og den vil indgå som en person i husholdningen. Bliver du træt af at have dukken som virkelig, kan du til enhver tid transformere den tilbage til dukke igen, ved at klikke på dukken og bede den om at transformere sig tilbage til dukkeform.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]