Den gode akademiske oplevelse på Universitetet

Som bekendt er det en stor del af ens studieliv at få nye venner samt at have det sjovt med forskellige aktiviteter og fester. Men mellem alle disse aktiviteter kan det jo godt være at din simmer har lyst til at gå til en forelæsning eller to. Men hvordan får man den bedste akademiske oplevelse ud af Sims 3 Universitetsliv? Det har Brittany Henry, Associate Producer på The Sims 3 Universitetsliv, nogle tips til.

 

Forberedelse

Din simmer kan starte forberedelserne til studiet allerede inden de forlader de trygge rammer derhjemme. Før du melder dig til universitetet kan din simmer tage en aptitude test (vi er ikke sikre på den danske betegnelse herfor endnu). Simmerens egenskaber, færdigheder, arbejdserfaring og karakterer fra gymnasiet vil påvirke resultatet af denne test. Hvis man får et godt resultat i testen kan det resultere i at man får lidt fordele på vejen mod uddannelsen og måske endda et stipendium til at betale for skolen.

Hverdagen på universitetet

Det kan godt være lidt overvældende for din simmer at forlade hjemmet og alle sine venner og familie og tilpasse sig til sine nye omgivelser på universitetet. Og hvad skal man så lige stille op? Man skal naturligvis finde vej til sin første forelæsning.

Forelæsningerne starter mandag morgen og universitetet laver et skema til hver simmer, baseret på hvilke fag du valgte da du tilmeldte dig. Du kan se i det nye akademiske panel, hvordan din simmers skema ser ud. Her kan du også holde øje med hvilken fremgang de gør undervejs på semesteret. Der er mange ting der kan påvirke din simmers akademiske resultater og netop resultater er hvad der i sidste ende vil bestemme simmerens endelige karakter. Her får i et par tips til hvordan i kan hjælpe dem godt på vej…

 

Mandage og onsdage er dedikeret til traditionelle forelæsninger, som holdes i en af de akademiske kaninhulsbygninger på campus. Forelæsningerne kan variere fra introduktionstimer til mere praktiske timer. Mens din simmer er til forelæsning, kan du vælge mellem forskellige slags opførsler for din simmer. Disse vil påvirke hvor meget din simmer får ud af timen. De kan bl.a. slappe af og snakke med vennerne, fedte for professoren for at få et lille ekstra boost og de rigtig luskede simmere kan måske endda overtale en anden simmer til at tage til timen i stedet for en selv! Det er en smart måde at få alle goderne ved at arbejde hårdt uden at spilde sin egen tid. Hvis altså ikke det bliver opdaget…!
Tirsdage og torsdage foregår uden for klasseværelset for at deltage i mere interaktive akademiske oplevelser. Din simmer kan bl.a. drikke energidrikke og gå rundt omkring på campus til diverse forelæsninger. Dette er en fin måde for at interagere lidt med professoren. Husk at stille spørgsmål, tage noter og sørg for at professoren ligger mærke til din indsats, mens han illustrerer sine teorier på tavlen. Er det en kedelig forelæsning er der dog også mulighed for at få en lur, i tilfælde af at det blev en lidt for vild fest i går aftes. Hvis du holder af at lære i grupper, så er der også mulighed for det! Gruppeaktiviteter giver din simmer chancen for at bruge akademiske objekter til at opnå praktiske færdigheder der relaterer sig til deres studieretning. Så saml dine klassekammerater rundt omkring på campus og få gang i tegnebøger og skeletter!

Seriøst… Tegneblokke og skeletter?!

Jep… Hver simmer får et objekt der hænger sammen med deres studieretning når de tilmelder sig universitetet. Disse objekter kan bruges til gruppeaktiviteter eller til lidt ekstra lektielæsning på egen hånd. For eksempel kan kommunikationsstuderende lave interviews med andre simmere og lave radioprogrammer live fra forskellige begivenheder rundt omkring, samtidig med deres akademiske performance øges. Hvis man er ekstra aktiv på denne måde kan man måske endda bedre tillade sig at pjække fra en time eller to i ny og næ.

Hvis eksamen nærmer sig og du synes din simmer har brug for et lille boost, inden testen, så må du ikke glemme at læse! Simmere kan læse fra bøger, computere og endda deres nye smartphones! Læsning er helt sikkert en vej frem, men nogle simmere tænker måske at et snydeark til eksamen er meget nemmere… Men igen, pas nu på det ikke bliver opdaget, det er ikke uden konsekvenser…

Der er eksamen om fredagen og til den sidste eksamen vil simmerens hårde arbejde gennem hele semesteret vise sig igennem karakteren. Sørg for at simmeren er i godt humør og velforberedt til eksamen. At dumpe en eksamen kan i sagens natur have en betragtelig indflydelse på ens endelige karakter.

Men er den da så vigtig den karakter?

At dimmitere fra universitetet har visse fordele. Først og fremmest får simmeren plads til en ekstra egenskab! Du kan tilføje den sjette egenskab til din simmer for at vise den personlige udvikling de har været igennem på universitetet. Det vil også åbne for nye karrieremuligheder for din simmer, hvis de får en god eksamen. For eksempel kan en simmer med speciale i teknologi, få bedre karrieremuligheder inden for Ordenshåndhævelse og Militærkarriererne. De kan starte på et højere niveau, tjene flere penge og få muligheder som giver større bonusser og forfremmelsesmuligheder. Simmere der består eksamen med høje karakterer får fra starten flere bonusser.

Der er altså masser af måder at lære og vokse fagligt på Sims 3 Universitetsliv. Brug lidt tid på at nyde timerne, de nye objekter, gruppeaktiviteterne og at læse (og måske endda snyde lidt?) Men glem ikke at slå dig løs ind imellem og hæng ud med dine venner. I sidste ende er det selve rejsen der er den største belønning!