Demografisk kontrol

I forbindelse med den seneste opdatering, 1.38, er der kommet en ny fane i indstillinger, som giver mulighed for at kontrollere den demografiske udvikling endnu mere i dit sims spil. Så hvis du lige som os godt kan være lidt trætte af at halvdelen af din by er blevet til vampyrer eller hvis din simmer er blevet verdenskendt berømthed ved blot at passe sit arbejde, så læs med og find ud af hvordan du stopper det.

 

 

Den nye fane er baseret omkring historieforløbet så de nye valgmuligheder gør det muligt at styre hvad der skal ske med husholdningerne, som din simmers historie udvikler sig.

Aktiver historieforløb kender vi i forvejen. Denne valgmulighed vil aktivere eller deaktivere historieudviklingen i spillet. Hvis den er deaktiveret vil de andre simmere i nabolaget ikke blive gift, få børn osv.

 

Se videoen der viser hvordan du styrer demografisk kontrol

 

Indstillinger for befolkningskontrol

Historieforløbet skal være aktiveret, før du kan pille ved disse funktioner.

  • Vampyrer: Stopper skabelse og spredning af vampyrer. Hvis du allerede har vampyrer i din by eller i et gemt spil, så vil de stadigvæk være vampyrer. Men det stopper at der kommer flere vampyrer i byen.
  • Varulve: Stopper skabelse og spredning af varulve og fungerer på samme måde som med vampyrer. Bliver aktiveret når du indstallerer Overnaturligt.
  • Kæledyr: Stopper skabelse og tilføjelse af kæledyr til andre husholdninger. Det ville ikke standse strejfere i at dukke op rundt omkring i byen.
  • Berømtheder: Stopper skabelse og spredningen af berømtheder. Dette er igen tilsvarende beskrivelsen under vampyrer. Ydermere er der kommet en ny mulighed i Testing Cheats menuen, der gør det muligt at fjerne eller tilføre berømthed til din simmer, denne gennemgår vi her.
  • Feer: Stopper skabelse og spredning samt tilføjelse af feer til andre husholdninger. Bliver aktiveret når du installerer Overnaturligt.
  • Hekse: Stopper skabelse og spredning samt tilføjelsen af hekse til andre husholdninger. Bliver aktiveret når du installerer Overnaturligt.
  • Heste: Stopper skabelse og tilføjelse af heste til andre husholdninger. Dette vil ikke stoppe de vilde heste eller enhjørninge fra at dukke op rundt omkring i din by. Det stopper blot andre husholdninger i at adoptere heste, som med kæledyrsmuligheden.

Andre befolkningsindtillinger

Fravælg aktiv familie fra berømmelsesstatus: Når denne mulighed er krydset af, vil du sætte en stopper for at din aktive husholdning bliver kendte. Det gælder kun for den husholdning som du spiller i.