Clarice Starling | Kapitel 7

Billede 1
Billede 2

JA! Kom det fra Clarice, mere tid behøvede hun ikke til at tænke over det. Trods den lange tid de ikke havde set hinanden, var hun sikker på at det var ham hun elskede. Hun fik diamantringen på sin finger og sprang om halsen på ham. Hendes liv kunne ikke blive bedre lige nu! Nå men Cid flyttede så ind i huset og Clarice måtte ringe til sin veninde og melde afbud. Efter nogle dage hvor de havde boet sammen begyndte der dog at blive lidt trangt i huset, med de tre hunde og sådan. Så mon ikke de skulle kigge efter et nyt hus? Også hvis der nu skulle komme børn på et tidspunkt.

Billede 3
Billede 4

Så blev det Edgars fødselsdag! Gud hvor tiden flyver. Det føltes ikke Som længe siden at han blev født den lille klodset hvalp. Det var hans store dag, og der blev holdt en stor fødselsdagsfest for ham. Hooch og Camille så stolt til da Edgar blev en stor hanhund. Hvor så de stolte ud! Den lille Edgar var nu heller ikke så lille mere, næsten lige så stor som hans far. Clarice vidste at hun ikke ville kunne skille sig af med ham, hun måtte beholde dem alle tre, og det havde Cid intet mod der også havde fået opbygget et godt forhold til dem alle.

Billede 5

Billede 6
Den næste dag var der en show konkurrence på stadionet længere inde på øen. Da Hooch snart var en doven gammel hund, så valgte Clarice at tage Camille med til denne begivenhed, alt imens Cid kunne passe de andre hunde derhjemme. Cid gjorde dog ikke et så godt job, da han ikke holdte øje med Edgar da posten kom. Så Edgar angreb det stakkels postbud… Edgar fik dog også en ordentlig skideballe af hende, og det samme gjorde Cid. Efter 5 lange timer kom Clarice og Camille hjem igen. Uden trofæ, dog med en pengepræmie på 150 kroner. Camille vandt ikke flotteste kæledyr, hun vandt dog titlen som byens særeste kæledyr.

Billede 7

Billede 8

Kun et par dage efter Edgars fødselsdag var det nu blevet Clarices tur. Cid havde planlagt en surprise fest for hende da hun kom hjem fra arbejde den dag. Alle hendes kollegaer og venner var dukket op. Selv Robert var dukket op til denne fest der blev fejret med musik, champagne og kage! Clarice trådte ind i de voksnes rækker, og sikke en forfærdelig frisure hun fik ud af det! Det var vidst noget der skulle ordnes med det samme. Heldigvis fik hun også masser af tøj i gave, så hun fik noget mere voksent tøj på med det samme.

Billede 9

Billede 10

Dagen inden brylluppet valgte Clarice og Cid at tage en tur til sommerfestivalen. Clarice prøvede at køre på rulleskøjter for første gang nogensinde, og fik hjælp af en fremmed mand Gunnar, da hun var ved at falde. Heldigt at han var der eftersom Cid havde travlt med at spille fodbold. Det var åbenbart sjovere. De fik en is sammen bagefter hvor de så tog hjem for at få en god nats søvn til den næste dag.

Billede 11

Billede 12

Billede 13

Så kom den store dag! Brylluppet var i aften og Clarice brugte hele dagen på at gøre sig klar til denne fantastiske dag. Om formiddagen begyndte det dog til hendes skræk at regne, og når de skulle vies udenfor så var det meget ubelejligt. Derfor måtte Clarice bruge drastiske metoder for at få solen til at skinne på denne vigtige dag! Clarice fandt sin hvide brudekjole frem, og fik nogle blomster i håret til lejligheden. Cid blev næsten forelsket i hende igen, da hun kom op til ham under bryllupsbuen. Hvor var hun smuk! De blev viet og festede hele natten sammen med venner og familie, det var den bedste dag nogensinde.
Billede 14

Billede 15

Clarice stod tidligt op den næsten dag med en del kvalme ovenpå denne aften. Først troede hun at det var den mad og kage de fik så hun gjorde ikke noget ved det. Ikke før hun begyndte at få en lille bule på maven, så tog Clarice straks til lægen for at få lavet en graviditetstest. Og den var positiv! Hende og Cid skulle have en lille en! Hun kunne se deres lykkelige fremtid nu, sammen med deres lille barn. Hvor var det bare fantastisk!