Clarice Starling | Kapitel 9

Billede 1

Billede 2

Efteråret er kommet til Sunlit Tides. Den lille paradis Ø er ikke længere grøn og frodig. Nærmere trist og grå. Men det gode humør er der bestemt hjemme hos familien Starling. Tvillingerne er snart ved at blive store, og det samme er Clarices mave. Mon ikke snart den lille baby kommer ud?
Regnen og det mørke vejr dominerer snart hele øen, og Clarice glæder sig bare til at det bliver varmt i vejret igen.

Billede 3

Clarice besluttede sig for at tage til efterårsfestivalen nede i byen. Ozzy og Hannibal var endnu for små til at hun ville tage dem med ud i det kolde vejr, så Cid blev hjemme og passede dem imens. Clarice hyggede sig med at finde nogle græskar, og være med i alle mulige konkurrencer der. Hun belastede sig dog kke for meget, da der nødig skulle ske den lille noget. Det begyndte dog at blive lidt sent så Clarice tog hjem igen.

Billede 4

Billede 5

Nu var det blevet Hooch tur til at have fødselsdag! Klokken var 8 om aftenen da Hooch gik fra at være en voksen hund til at være en gammel hund. Grundet denne specielle begivenhed så fik Hooch lidt lagkage nede på gulvet sammen med de andre hunde som de kunne hygge sig med. Clarice var dog ikke så glad for tanken om at Hooch blev ældre, men han havde jo et godt liv så det gjorde nok ikke meget. Hun havde jo også de to tvillinger at se til.

Billede 6

Clarice og Cid sørgede for at få en masse søvn når nu spædbørnene sov. Det var ikke meget sådan nogle små sov så det var bare om at slå til mens de nu kunne.

Billede 7

Billede 8

Billede 9

Dagen kom hvor der var en lille fødselsdagsfest hjemme på gården. Hannibal og Ozzy fyldte nemlig år. Det var først Hannibals tur, da han jo var førstefødt. Han blev godt nok stor! Det var godt nok noget andet end den lille dreng der havde ligget helt ubevægelig næsten i det blå klæde. Der skete dog også noget ubehageligt! Da det var Ozzys tur til at puste lys ud, så gik der ild i kagen! Clarice og Cid blev virkelig bange for om der skulle ske deres små noget, så det blev hurtigt ringet til brandvæsnet der kom med det samme og slukkede ilden. De var meget glade for at kunne hjælpe, og blev endda til fødselsdagen var færdig. Så var det ellers op og få noget mad, og så i seng bagefter.

Billede 10

Clarice sørger for at få noget motion, hendes ryg gør dog utrolig ondt så det blev ikke en lang tur med Hooch i dag. Men på den anden side så så Hooch ikke ud som om han gad gå særlig langt heller. Han begyndte at gå lidt besværet så Clarice skyndte sig egentlig bare hjem med ham og lagde sig til at sove med Hooch oppe i sengen med hende.
Billede 11

Billede 12

Ozzy er ved at blive en stor dreng nu, og han er faktisk også lidt tidligere i udviklingen end Hannibal er. Derfor er han allerede i gang med at lære og gå! Cid havde også fået sat et lille rækværk op ved trapperne så de ikke skulle falde ned af dem. Der skulle nødig ske dem noget nu hvor de blev så nysgerrige. Hannibal var dog den mest velopdragne. Han gad godt side i sin stol og spise sit mad stille og roligt, imens Ozzy bare ville løbe rundt med det på gulvet og grise det hele til.. Nå, men det var nu dejligt at kunne se de forskellige personligheder i dem allerede.