Clarice Starling | Kapitel 6

Clarice valgte symfoniorkestret! Hendes kærlighed til det klassiske musik vandt over trængen til at komme på plakater der blev hængt op i alle teenage værelser. Nu skal hun til at leve dit liv som hun gerne vil have det. Hun glæder sig allerede!
Billede 1

Billede 2

Foråret var endelig på vej til den lille ø, så al sneen smeltede langsomt i omgivelserne. Clarice klarede det fremragende med det nye symfoniorkester. Men grundet denne lidt elegante side af musikken blev hun inviteret til nogle lidt andre fester end hun plejede, og det var og andre folk der lagde mærke til hende på gaden. Og nu hvor hendes fødselsdag snart kom, hvor hun blev en voksen kvinde, så besluttede Clarice sit at ændre sin stil lidt. Så hun så mere sofistikeret ud, og hendes lilla hår fik hun farvet væk. Hun fortrød det dog med det samme hun kom ud fra frisøren, så hun gik straks derind igen og valgte at få bare en lille bitte smule lilla i håret, det var jo næsten hendes kendetegn!

Billede 3

Billede 4

Clarice havde næste dag været ude hos musikforhandleren nede i midten af byen hvor hun købte et stort hvidt flygel. Nu skulle hun så bare lige lære at spille på det, men det krævede bare lidt øvelse! Det skulle hun nok finde ud af. Lige da hun fik det hjem gik der hvertfald mange timer med at side og læse noder, for at lære dette. Hooch var dog ikke glad for al den larm der kom i huset så han lagde sig lettere utilfreds ud udenfor i sit hundehus. Den larm!

Billede 5

Billede 6

Nu hvor foråret var ankommet til øen, så voksede kærligheden rundt omkring hende. Hendes mor havde fundet en ny kæreste, hvilket også snart på tide da Clarices far døde da hun var 5 år gammel. Clarice har nogle dage fri denne uge, så hun beslutter sig for at tage til forårsfestivalen sammen med nogle fra symfonien, og dét var da en oplevelse! I mangel på en kæreste købte hun et kys fra en ret overvægtig mand i en bod. Det var ikke 5 kroner værd! Derefter for at få den dårlige smag væk fra munden så købte hun en portion pomfritter som hun hurtigt fik spist. Hun skyndte sig hjem derefter da det pludselig begyndte at regne, og så var det ikke så rart at være udenfor.

Billede 7
Billede 8

Clarice havde godt lagt mærke til at Hooch begyndte at føle sig alene, nu hvor hun arbejdede så meget som hun gjorde. Han blev mere doven for hver dag der gik, så Clarice besluttede sig for at tage en lille overraskelse med hjem fra arbejde en dag. Clarice havde nemlig hørt om en i byen der måtte skille sig af med sin hund da de ikke længere havde tid til det, så hun stoppede op hos dem på vej hjem, og bragte hunden hjem til Hooch. Og om Hooch ikke lige blev glad for denne nye veninde. Clarice døbte tæven Camille. Hooch er jo næsten helt forelsket i hende! Men det er jo også kærlighedens årstid.. Måske vil der snart komme nogle flere hunde i Clarices liv?

Billede 9

Billede 10

Nu var der kun 4 dage til kærlighedsdag! ( Valentines Day ) Hun ville dog glæde sig en hel del mere hvis hun havde en mand at dele denne dag med, men det var nok lidt sent at finde en nu. Hun ringede derfor til sin veninde og besluttede med hende, at de to skulle ud på en hyggelig aften og drikke sig lidt i hegnet, så kunne de komme sig over at der ingen mænd var i deres liv. Nå men indtil da havde Clarice lige nogle arbejdsdage og se til. Arbejdet betaler sig også, og Clarice bliver forfremmet til orkestermedlem, hvilket givet hende en bonus på 2.604 kroner og en dagsløn på 2500 kroner! Det er altså mange penge! Og Clarice kan rigtig mærke hvordan berømmelsen begynder at vokse.

Billede 11

Billede 12

Clarice blev mester i guitarfærdigheden denne morgen! Efter lang træning – lige siden universitetet, så kan hun nu alle noderne og sange. Hvor er det bare en dejlig fornemmelse, så kan hun rigtig koncentrere sig om at spille på det flygel ovenpå. Det var hun da også snart nået langt i, og nu hvor Hooch havde fået en ny ven, så behøvede hun ikke koncentrere sig om ham hele tiden, hvilket bare gav hende endnu længere tid til at øve sig på sådanne ting. Det krævede dog og meget læsning, men det gjorde ikke så meget, det var næsten lige som universitetet. Hvor hun egentlig savnede det universitet, kollegiet.. Og Cid..

Billede 13

Billede 14

Det var formiddag, dagen inden kærlighedsdag da Camille begynde og gå lidt rastløs rundt. Clarice kunne ikke rigtig forstå hvad der var galt, så hun var lige ved at køre hende til dyrlægen, men der gik kun 20 minutter så lå der en lille hvalp ved Camilles side. Hooch var blevet far! Til den dejlig lille hanhund, som Clarice kaldte Edgar. Hvor var han dog dejlig! Clarice og Edgar blev også hurtigt rigtig gode venner. Det var da dejlig med sådan en lille hvalp i huset, selvom Clarices sofa var rimelig savlet til da dagen nåede sin ende. Edgar måtte ligne sin far meget!

Billede 15

Kærlighedsdagen ankom og Clarice havde fri fra arbejde. Hele eftermiddagen havde hun ikke noget at lave, så hun hyggede sig med alle hundene der snart fyldte hele stuen, der var legetøj og mad overalt, men hun fik klædt sig fint på da hun jo skulle ud og spise med sin veninde. Lige da hun var blevet færdig med at tage tøj på bankede det på døren. Veninden skulle da bare møde hende ude ved restauranten ikke? Clarice gik ud og åbnede så døren, for at se en ret uventet person derude. Cid Severus! Gud det var lang tid siden! Clarice nåede ikke en gang at kramme ham før Cid var gået ned på knæ.. Dette kom som en stor overraskelse for Clarice. Hun havde altid elsket ham, og nu lignede han endda en rigtig mand nu hvor det drengede look var forsvundet sammen med hættetrøjen. Han så bestemt godt ud.. Skulle hun bare springe ud i det?